Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Vill du skänka en julgåva?

Alla längtar inte till julen. Inför vår största högtid möter vi inom diakonin i Boo församling många som har det svårt att få pengarna att räcka till. Det kan vara ensamstående föräldrar, barnfamiljer, långtidssjukskrivna och pensionärer. Det kan vara din granne, ditt barns klasskompis eller damen bredvid dig på bussen.

Det finns också en stor vilja att hjälpa sina medmänniskor. Många vänder sig till oss med en önskan om att på något sätt hjälpa till kring jul. Det finns möjlighet att bidra med en julgåva som vi förmedlar till dem som vi kommer i kontakt med. Detta kan du göra på flera sätt:

- Köpa ett presentkort eller biocheckar som du lämnar till oss.

- Swisha valfri summa på nummer 123-3310448. Märk med julgåva.

- Insättning av valfri summa på plusgiro 14 72 22-4. Märk med julgåva.

Genom ditt medlemskap i Svenska kyrkan hjälper du oss att ge stöd till dem som behöver det allra mest, året runt!

För mer information, kontakta diakon Birgitta Rönnqvist.

Birgitta  Rönnqvist

Birgitta Rönnqvist