Foto: Jan Wallgren

Konfirmander 2020 - 2021

Här hittar du information om konfirmandtiden 2020-2021. Bra att veta för dig som är konfirmand och dina föräldrar.

Konfirmandgruppens tider

Vi startar gruppen den 15 oktober, vi träffas direkt efter skolan i Casselgården, Laxå och slutar 17.00.

Just nu har vi fått ta en paus med gruppen. Men vi hoppas kunna komma i gång så snart vi kan träffas igen.

Foto: Simon Joelsson

Och så det där med personuppgifter...

Så här gör vi med personuppgifter i konfirmandarbetet

• Huvudregel: Den som inte har med dina personuppgifter att göra får inte se dem.
  • Namn, adresser och telefonnummer används för att kommunicera med konfirmanden och dennes föräldrar. Vi lämnar inte ut detta till någon som inte kommunicerar med konfirmander.
  • Enda undantaget är att Svenska Kyrkans Unga Bodarne får använda namn och postadress för att skicka 1 inbjudan till tonårsgruppen till den som konfirmerats.
  • Uppgifter om allergier och fysisk och psykisk hälsa används för att anpassa vad vi äter och gör när vi träffas. Huvudregeln är att konfirmanden själv bestämmer vem som får veta sådana saker.
  • Det kan dock hända att vi lämnar information om särskilda behov till personal på lägergårdar, ledare från andra församlingar vi samarbetar med, och liknande.
  • Personnummer kommer användas för att hitta konfirmanden i kyrkobokföringen, för att göra uppdateringar om konfirmanden döps eller konfirmeras.
  • Personuppgiftshantering som inte nämns ovan täcks av Bodarne pastorats personuppgiftspolicy och svensk lag.
Det finns hopp!
Foto: Moa Eriksson