Vandring mot Nidaros

tredje etappen

Vandring mot Nidaros, tredje etappen

2018, Vadstena - Kopparberg

Vi vandrar mot Nidaros, huvudsakligen längs svenska pilgrimsleder. Vi startar vår tredje etapp i Vadstena Klosterkyrka.

Start: 11 augusti                                 Slut: 19 augusti

Vandring: ca 2,5 mil/dag

Boende: Församlingshem och kyrkor, vid något tillfälle ev. vandrarhem.

Kost: Vi äter gemensam frukost, packar mackor, frukt mm. från frukostbordet, att ha som matsäck under dagen. På kvällen äter vi i församlingshemmen, antingen mat vi lagar tillsammans, eller som församlingen ordnar, eller vid ett par tillfällen på pizzeria.

Transport: Om många (minst 10 personer) är intresserade, kan vi ordna en gemensam transport till Vadstena på kvällen den 10/8, till en extra kostnad av ca 500kr/person. Hemresa med tåg – bokning kan samordnas om ni vill men ingår inte i priset.

Kostnad: 200kr/dag eller 1500kr om man går med hela sträckan.

Tillkommer: Personliga utgifter samt mat de gånger vi inte äter i församlingshemmen

Deltagare: max 35 personer

Packning: Så lite som möjligt, man bär själv, men kan ev. skicka skrymmande saker som liggunderlag med följebilen.

Anmälan: senast 31/3

Är du intresserad? Vill du anmäla dig eller veta mer?

Anna Kristiansson

Direkt: 046-4404153

SMS: 0765-364053

Mer om Anna Kristiansson…

Jag är komminister och har tillsammans med vår diakon hand om kontakten med sjukvård och äldreomsorg i Bjärred. Dessutom sitter jag med i kommunens POSOM-grupp och jobbar med pilgrimsvandringar, korta och längre. Jag har så klart också dop, vigslar, begravningar, konfirmander och diverse gudstjänster.