Kyrkogårdschef med fastighetsansvar 100% Bjärreds församling

Krister ska bli pensionär på riktigt!
Därför söker vi med både ljus och lykta efter en ny medarbetare
som vill ta hand om och ansvara för våra kyrkogårdar och fastigheter.

Bjärreds församling i Lunds stift har ca 10.000 invånare och ingår i Lomma kommun i Skåne. Vi ligger ett stenkast från Lund och Malmö, och har nära till både hav, stad och landsbygd. Vår församlingsgräns fortsätter ut i Öresund.
Vi har fyra kyrkor och fyra kyrkogårdar (samt en liten kolerakyrkogård).
Bergakyrkan med tillhörande församlingsgård och kyrkpark mitt i Bjärreds samhälle är vårt huvudsakliga centrum för vardagsverksamheter och söndagsgudstjänster. Våra ytterkyrkor är mycket populära för olika kyrkliga handlingar.
Vi är ett litet arbetslag på 16 personer. Den dagliga kyrkogårdsskötseln bedrivs via entreprenad.

Som kyrkogårdsansvarig ansvarar du för begravningsverksamheten, för utveckling och underhåll av våra kyrkogårdar, samt budgetarbete och administration. Du har även ett nära samarbete med vår entreprenör för kyrkogårdsskötseln.

Som fastighetsansvarig har du ett övergripande ansvar för fastighetsfrågor med tillhörande administration och budgetarbete. Du behöver även ha kunskap om KAE och KUB.

Vi vill att du som söker tjänsten har relevant utbildning och/eller erfarenhet.
Intervjuer sker löpande.
Tillträde efter överenskommelse.
Sista ansökningsdag den 12 november 2018.

Välkommen med din ansökan via mail till: bjarreds.forsamling@svenskakyrkan.se eller till: Bjärreds församling, Öresundsvägen 9, 23735 Bjärred

Märk din ansökan med ”Kyrkogårdschef”

För ytterligare information om tjänsten kontakta:
kyrkoherde Madeleine Körner 0765-364054
kyrkogårdschef Krister Hagman 0765-364051