Kyrka på nätet

Svenska Victoriaförsamlingen nu också med digitala andakter och gudstjänster på YouTube

Nytt!

Sedan Coronavirusets utbrott i Berlin har församlingen ställt om. Då vi inte längre kan erbjuda att fira gemensamma gudstjänster eller mötas i vår vanliga verksamhet så lägger vi upp desto mer filmade andakter, gudstjänster och annat. Detta läggs både upp på Facebook och på YouTube.

För de yngre lägger våra volontärer Alma och Jonna upp filmer med pyssel och annat som du också hittar på ovan nämnda kanaler.

Vill du ha någon att prata med? Vi finns här för (telefon)samtal! Klicka här för att se kontaktinformation till personalen.

Du kanske är själv rent fysiskt, men du är inte ensam i denna situation! Vi är många som är isolerade och Gud är med oss alla.