Bergsjö församling

Prata med oss

Kontakt

Bergsjö församling Besöksadress: Prästvägen 1c, 82950 Bergsjö Postadress: PASTORSEXPEDITIONEN, Prästvägen 1 C, 82950 BERGSJÖ Telefon: +46(652)747490 E-post till Bergsjö församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

På gång i Bergsjö församling

ANHÖRIGGRUPP TRÄFFAS I HASSELA

Någon gång i livet kan man vara i stort behov av att prata. Få kontakt med andra anhöriga i liknande situationer, utbyta erfarenheter och stödja varandra.

Är det någon i din närhet som avlidit eller valt att ta sitt liv, drabbats av demens eller någon annan sjukdom. Då är du välkommen att träffas i vår gemenskap tisdagen den 3 aprili Hassela församlingshem kl. 10-12 .

Ledare är diakoniassistent Jessica T Ek från Bergsjö församling och anhörigsamordnare Elisabeth Larsson från Nordanstigs kommun.

Lunchmeditation:
Bergsjö Trefaldighetskapell torsdag den 15 mars kl. 12-12.45.
Avslappning, återhämtning, ibland total tystnad, ibland stilla musik. Vi går in i tystnaden kl.12.15 och efter det är dörren låst. Det tar max 30 minuter.
Frågor Jessica T Ek, 070-270 74 27
Jessica Tranlander Ek

Doplördagar våren 2018.
Kyrkans uppdrag är att alla människor skall nås av erbjudandet om dop. Oftast döper vi barn men ungdomar och vuxna kan också döpas. Alla vill ju att ett dop skall vara fint när en ny människa tas emot i församlingens gemenskap. På många håll sker dopen i söndagens gudstjänst och på andra ställen är det vanligt att dopet sker i hemmet. Här har vi oftast dop i kyrkan på lördagar. För att kunna göra dopen så bra vi kan kommer vi under våren att ha speciella doplördagar. Då satsar vi helt och fullt på just dop. Alla är varmt välkomna dessa lördagar, både gamla och unga, inte minst de allra minsta.
Ring 0652-74 74 90 för att boka dag och tid.
Vilken lördag passar just dig?
7 april - 5 maj - 2 juni - 30 juni -