Foto: Berga pastorat

Barn och ungdom

Här kan du läsa om vår barngrupper och vad som är på gång under sommaren 2024.

En person sprutar ketchup på en varmkorv som någon håller fram.

Familjekvällar

Välkommen till familjekväll i Berga och Bolmsö kyrkor i sommar. Bolmsö kyrka: måndag 17 juni och 24 juni. Berga kyrka: tisdag 25 juni och onsdag 26 juni  Dropin och droput mellan kl 17-19.

Symboljakten

Under hela sommaren kan du gå på symboljakt i våra kyrkor och i många andra kyrkor i Växjö stift. Upptäck kyrkan - gå på upptäcktsfärd. Temat på årets symboljakt är Dopet

Babyrytmik

Välkommen till babyrytmik i Berga församlingshem. Onsdagar kl 10:00-11:30. Drop in från kl 09:30. Målgrupp 0-10 månader.

Stor & liten

Välkommen till Stor & liten i Berga församlingshem. Torsdagar kl 10:00-11:30. Drop in från kl 09:30.

After School

För dig som går i Åk 3-6. Du är varmt välkommen att komma till after school i Berga församlingshem. Måndagar, drop in från 14:30.

Konfirmation

För dig som börjar åttan i höst inbjuder vi till ett konfirmandår i Berga pastorat. Tid för informationsträff är tisdag 10 september, i Berga församlingshem.

Läxhjälp

Svenska kyrkan och Lagans missionsförsamling erbjuder läxhjälp för barn på mellanstdiet.Tid: torsdagar 15-16:30. Vi börjar med mellanmål för att få lite ny energi efter skolan. Välkommen!

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.