En kvinna sitter vid ett bord och knyter en blomsterkrans.

Veckans gudstjänster

Lördag den 25 juni är det Midsommardagen och temat är ”Skapelsen” och söndag den 26 juni är det Den helige Johannes Döparens dag och temat är ”Den högstes profet”. Här kan du ta del av veckans gudstjänster. Välkommen att fira gudstjänst i Backa pastorats kyrkor!

De flesta restriktioner har tagits bort men vi fortsätter att visa hänsyn och hålla avstånd för allas skull. Vi följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer.

ONSDAG 22 JUNI

BRUNNSBOMÄSSAN
Präst: Bengt Ljungberg
Brunnsbokyrkan kl 18.30

LÖRDAG 25 JUNI

GUDSTJÄNST PÅ MIDSOMMARDAGEN
Präst: Ingrid Karlsson
Musiker: Sune Hermansson
Tuve kyrka kl 14.00
Kyrkkaffe serveras i glashuset efter gudstjänsten.

CAFÉGUDSTJÄNST – SKAPELSEN
Präst: Maria Johnsson
Brunnsbokyrkan kl 17.00
En enkel temagudstjänst utomhus, med kaffe, midsommartårta och samtal runt bordet. Vid regn hålls gudstjänsten i kyrkan.

DIGITAL ANDAKT: MIDSOMMARDAGEN
Digitalt, publiceras kl. 18.00
Ta del av en digital andakt från Tuve kyrka. Andrea Schleeh och Ingmarie Wahlbäck medverkar.
Ta del av den digitala andakten här

SÖNDAGEN 26 JUNI

HÖGMÄSSA
Präst: Maria Johnsson
Backa kyrka kl 11.00

GUDSTJÄNST
Präst: Ingrid Karlsson
Musiker: Sune Hermansson
Säve kyrka kl 11.00

Sommarkvällar i Kärra församlingshem

Kom på sommarkvällar i Kärra under juni och juli. Umgås, fika och ta del av musikunderhållning. Här kan du ta del av sommarens program. Tillfällen: 14/6, 21/6, 28/6, 5/7, 12/7 och 19/7.

Sommaren 2022

Sommarens aktiviteter och verksamheter

Sommarcafé, promenader, sommarkyrka, utflykter, sommarkvällar - på denna sida kan du ta del av verksamheter och aktiviteter som sker under sommaren i Backa pastorat.