Foto: IKON

Hemliga Klubben i Säve

Hemliga klubben är för barn i årskurs F-3. Vi sjunger, pysslar, leker och har uteaktiviteter. Vi förbereder också familjegudstjänster tre gånger per termin.

Samarrangemang med barnkören Regnbågen. De flesta av barnen kommer till församlingshemmet med skolbussen från Bärbyskolan. Vi börjar träffen med att äta mellanmål. Därefter följer halva gänget med församlingspedagogen för att ha Hemliga klubben och resten stannar med organisten för att sjunga i barnkören Regnbågen. Efter halva tiden möts vi för en andakt med bibelberättelse och bön. Sedan byter grupperna aktivitet!

Vi träffas tisdagar kl. 13.30-16.00 i Säve församlingshem.

Information om anmälan - Regnbågen och Hemliga klubben

Här kan du ta del av information om anmälan inför hösten 2022 till Regnbågen och Hemliga klubben. Första gången vi träffas i höst är tisdagen den 30 augusti 2022 och barnen måste vara anmälda senast den 17 augusti.

Våravslutning 2021

Se våravslutningen