Hemliga Klubben i Säve

Hemliga klubben är för barn i årskurs F-3. Vi sjunger, pysslar, leker och har uteaktiviteter. Vi förbereder också familjegudstjänster tre gånger per termin.

Samarrangemang med barnkören Regnbågen. De flesta av barnen kommer till församlingshemmet med skolbussen från Bärbyskolan. Vi börjar träffen med att äta mellanmål. Därefter följer halva gänget med församlingspedagogen för att ha Hemliga klubben och resten stannar med organisten för att sjunga i barnkören Regnbågen. Efter halva tiden möts vi för en andakt med bibelberättelse och bön. Sedan byter grupperna aktivitet!

vi träffas tisdagar kl. 13.30-16.00 i Säve församlingshem.

Information om höstterminen och hur du anmäler dig hittar du här (pdf)

OBS! Anmälan krävs!

Kontaktperson: Anki Rundberg, församlingspedagog. 031-17 98 45. E-post: anki.rundberg@svenskakyrkan.se

Nedan bildspel från Hemliga klubben och Regnbågens påskdrama 2016