Frälsarkransen

Ett band med 18 pärlor i sig - men vad representerar de? Vad innebär de? Här är en samtalsgrupp som pratar om varje pärla och dess innebörd.

Tisdagen den 11 september kl. 19 startar en studiecirkel i Backa församlingshem på 7 gånger kring Frälsarkransen. En samling rymmer genomgång av dagens pärla och samtal samt en meditation med den aktuella pärlans budskap.

Det är många som fått hjälp av Frälsarkransens pärlor när det gäller att upptäcka Guds närvaro och kärlek mitt i livet. De utmaningar som Gud ger i att följa Jesus har också Frälsarkransen många gånger bidragit med att göra levande.

Varje pärla har någonting att berätta, varje pärla har sin egen symbolik. Man kan säga att varje pärla bär på en hälsning, en inbjudan från Gud. Du kan läsa mer om Frälsarkransen på: www.fralsarkransen.se

Var: Backa församlingshem

När: tisdagar kl. 19.00-20.30

Kostnad: 100 kronor (inkluderar pärlbandet Frälsarkransen och enkelt fika)

Senaste anmälningsdag: torsdagen den 6 september.

Kursledare: Bengt Ljungberg (präst), 031-17 98 82 bengt.ljungberg@svenskakyrkan.se

Varmt välkommen!