Förskolan Fisken

Välkommen till vår förskola i Säve församlingshem! Vi arbetar med den kristna tron som grund. Naturen ligger runt hörnet, och vi går regelbundet till skogen tillsammans med våra barn.

Fiskens förskola startade 1995 och vi har vår verksamhet i Säve församlingshem. I nuläget har vi fem pedagoger som arbetar tillsammans med våra 26 barn. Vår kokerska Kerstin lagar all vår mat från grunden. Förskolan bedriver en med kommunen likvärdig barnomsorg, men med kristen profil. Leken ligger som utgångspunkt under hela dagen, både ute och inne. Barnen får ta eget ansvar med stöttning av oss pedagoger i vardagssituationerna; klä på sig, konflikthantering med mera.

Vi arbetar nära naturen och vi har någon dag då vi går till skogen för att leka, äta lunch, sova, upptäcka och lära. Vi arbetar medvetet med bildstöd och tecken som stöd för att underlätta i kommunikationen med varandra.

Vill du veta mer om vår förskola, ställa ditt barn i kö, eller kanske boka ett studiebesök - kontakta vår förskolechef Vanja Widander. Vanja nås enklast på telefon 031-17 98 31 eller via e-post vanja.widander@svenskakyrkan.se Du kan även skicka in en anmälan direkt härifrån hemsidan.

Klicka här för att anmäla ditt barn till förskolan Fisken

Ladda ner Familje- och inkomstredovisningsblankett.