15 minuter i soffan

På denna sida kan du ta del av samtliga avsnitt av programserien 15 minuter i soffan.

15 minuter i soffan - alla avsnitt

15 minuter i soffan: Avsnitt 4

Publicerad:

Denna gång pratar Ingvar Ekbrand, kyrkvärd i Rödbo och församlingspedagog Magnus Fallgren om tacksamhet och om den gömda kyrkan i pastoratets nordligaste del, inbäddad bland grönska - Rödbo kyrka.

15 minuter i soffan: Avsnitt 3

Publicerad:

Denna gång pratar fastighetsansvarig Tony Dahl och församlingspedagog Magnus Fallgren om pastoratets kyrkor. Framförallt om Brunnsbokyrkan som i år fyller 50 år.

15 minuter i soffan: Avsnitt 2

Publicerad:

Ta del av det andra avsnittet av Backa pastorats nya programserie "15 minuter i soffan". Denna gång pratar mentor för de unga ledarna i Glöstorpskyrkan Sebastian Blomgren och församlingspedagog Magnus Fallgren om ansvar och gensvar när det kommer till arbetet med unga ledare och konfirmander.

15 minuter i soffan: Avsnitt 1

Publicerad:

Ta del av det första avsnittet av Backa pastorats nya programserie "15 minuter i soffan". Denna gång pratar Anki Rudberg och Magnus Fallgren om Leva-vidare grupper.