Trivselträffar

En gång i månaden ses vi och det brukar vara mycket trivsamt. Välkommen du som är dagledig!

Välkommen till en stund av gemenskap där vi lyssnar till eller deltar i programmet, dricker kaffe och får en pratstund med varandra.

Trivselträffar i Närkes Kil:

19 september onsdag kl 14.00 i Equmeniakyrkan Närkes Kil, Monica Sturzenbecker Rauseus, berättar, sjunger och visar bilder från sin pilgrimsvandring i Israel.

24 oktober onsdag kl 14.00 i Närkes kils församlingshem. Sång och musik med Marianne Karlsson och Hans-Ove Nyqvist, gamla goda låtar, allsång, musiktävlingar.

21 november onsdag kl14.00 i Vallby missionshus. GOA-kören från Kumla sjunger och berättar om gamla läsarsånger.

5 december onsdag kl13.00 (Obs tiden!) i Närkes kils församlingshem. Matts Norman och barnkören från Närkes kil, sjunger advents och julsånger. Gröt och skinksmörgås. Anmälan till pastorsexpeditionen 019-30 80 40, senast 1 december.

Varmt Välkomna önskar Axbergs församling och Equmeniakyrkan , Närkes Kil.

Trivselträffar i Ervalla

30 augusti torsdag kl14.00, i Ervalla församlingshem. Per Zetterberg, ord, toner och bilder om Pepparn-en legendarisk musiker och profil.

27 september torsdag kl 14.00 i Immanuellskapellet. Obs! Inställt på grund av sjukdom!

25 oktober torsdag kl 14.00 i Sabbatsbergs missionshus. Toner och tankar med Matts Norman och Simon Richardson.

29 november torsdag (OBS tiden!) kl.13.00 i Ervalla församlingshem. Matts Norman och barnkören i Ervalla sjunger advents- och julsånger. Julgröt och skinksmörgås. Anmälan till pastorsexpeditionen 019-30 80 40, senast den 24 november.

Varmt Välkomna önskar Axbergs församling, EFS och EFK i Ervalla.

Erica  Gidlöf

Erica Gidlöf