Foto: Magnus Aronson /Ikon

Miniorer

HT 22 startar vecka 36. Anmälan öppnar 1 juni

För oss som går i årskurs 1-3.

Här får era barn en kul stund med våra ledare. Ett avbrott från skolan och fritids. Varje tillfälle har vi en samling där vi diskuterar, samtalar och lär oss om barnens bibel. Utöver det pysslar, fikar, sjunger och leker vi på våra träffar.

Ervalla församlingshem
Onsdagar 14.00-16.00
Ledare Lena Johansson och Lena Björkqvist

Närkes Kils församlingshem
Torsdagar 14.00-16.00
Ledare Lena Björkqvist och Lena Johansson

Anmälan sker via vårt anmälningsformulär nedan.  Anmälan öppnar 1 juni. Begränsat antal platser.

 

Här kan du anmäla intresse till våra olika barngrupper. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter nedan*. OBS! Grupperna har begränsat antal platser. Ni får ett mail med meddelande om att ni fått en plats eller om gruppen är fullbokad.

*Varför behöver vi personuppgifter? Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar all inkommande information enligt rutiner grundade på GDPR och Svenska kyrkans integritetspolicy. Deltagares personuppgifter behöver vi för att lättare kunna nå ut med information i vår verksamhet. Med hjälp av personnumret hittar vi er i kyrkobokföringen och er aktuella adress, om den skulle ändras, till exempel på grund av flytt. Vi behandlar dina personuppgifter under tiden som vi har ett behov av uppgifterna för att uppfylla ändamålet med behandlingen. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till pastorsexpeditionen på 019-20 93 00. Läs mer om dina rättigheter och hur vi behandlar dina personuppgifter på https://www.svenskakyrkan.se/sa-behandlar-svenska-kyrkan-dina-personuppgifter