Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Loppis i Lillåns församlingshem

Lördag 28 mars 11.00–14.00. 

Fynda kläder, prydnadssaker, sportartiklar, leksaker med mera. Självklart finns det kaffe och enkelt fika också.

Nu är alla bord bokade
Vill du sälja på marknaden? I dagsläget är alla bord bokade men ställ dig gärna på kö så hör vi av oss vid eventuellt avhopp. Fyll i dina uppgifter i webbformuläret nedan eller hör av dig till Maria Nydahl. Observera att du kan boka max 2 bord per person. 

Avgift 100 kr/bord
Borden betalas på plats, kontant eller via swish. Avgiften går till Stiftelsen för Samfond 5, för lek- och nyttosaker till barn under vård i Örebro län.

Du som bokat bord
Lillåns församlingshem öppnar från klockan 09.30 på lördagen för alla som bokat bord. Alla säljare håller igång till och med stängning kl 14.00, därefter plockar man ihop. Vid frågor om dagen, kontakta Maria Nydahl, se kontakuppgifter nedan. 

Härmed bokar jag bord på Loppis i Lillåns församlingshem lördag 28 mars:

Maria Nydahl

Maria Nydahl

Axbergs församling

Barntimmeledare

Varför behöver vi personuppgifter?

Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar all inkommande information enligt rutiner grundade på GDPR och Svenska kyrkans integritetspolicy. Deltagares personuppgifter behöver vi för att lättare kunna nå ut med information i vår verksamhet. Med hjälp av personnumret hittar vi er i kyrkobokföringen och er aktuella adress, om den skulle ändras, till exempel på grund av flytt. Vi behandlar dina personuppgifter under tiden som vi har ett behov av uppgifterna för att uppfylla ändamålet med behandlingen. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till pastorsexpeditionen på 019-20 93 00. 

Läs mer om dina rättigheter och hur vi behandlar dina personuppgifter på https://www.svenskakyrkan.se/sa-behandlar-svenska-kyrkan-dina-personuppgifter