Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Välkommen till Konfa05!

Börjar du fundera över frågor som Vem är jag? Vad ska jag bli? Varför finns vi här på jorden? Finns Gud? Om Gud finns, varför finns det så mycket ondska? 

Dessa frågor och många fler diskuterar vi i våra konfirmandgrupper i Axbergs
församling. Vi gör det genom samtal och upplevelser av alla möjliga slag. Du får tid och utrymme att växa som människa samtidigt som du lär känna nya kompisar, får åka på läger, lära dig massor och utmana dina perspektiv!

Blir jag lycklig om jag blir smal?

Konfa04 på höstens hajk

Så här ser läsåret ut för Konfa05

  • Upptakt i september.
  • Vi träffas 1 söndag i månaden under läsåret. Du kommer även att få göra en form av praktik i församlingen vid några tillfällen.
  • På hösten åker vi på läger och under våren gör vi en resa. 
  • Konfirmationsgudstjänst maj 2020.

Konfirmationen är kostnadsfri men räkna med att fickpengar under lägren tillkommer. Vi vill understryka att alla träffar är viktiga för att du ska känna dig redo att konfirmera dig mot slutet av läsåret. En god närvaro är nödvändig för att du ska få ut det bästa av tiden. 

Ledarna för förra årets konfa (Konfa04)

Vad händer när jag dör?

ANMÄLAN

Varför behöver vi personuppgifter?

Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar all inkommande information enligt rutiner grundade på GDPR och Svenska kyrkans integritetspolicy. Deltagares personuppgifter behöver vi för att lättare kunna nå ut med information i vår verksamhet. Med hjälp av personnumret hittar vi er i kyrkobokföringen och er aktuella adress, om den skulle ändras, till exempel på grund av flytt. Vi behandlar dina personuppgifter under tiden som vi har ett behov av uppgifterna för att uppfylla ändamålet med behandlingen. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till pastorsexpeditionen på 019-30 80 40. 

Läs mer om dina rättigheter och hur vi behandlar dina personuppgifter på
https://www.svenskakyrkan.se/sa-behandlar-svenska-kyrkan-dina-personuppgifter

Linda Wallgren

Linda Wallgren

Axbergs församling

Präst - komminister

Vanliga frågor om konfirmationen