Konfirmander på väg in i kyrkan, Glanshammar 2019

Välkommen till Konfa-06!

Funderar du över Gud eller varför det finns så mycket orättvist i världen? Eller är du bara sugen på att ha kul? Allt får plats i konfan!

Under 2020/21 ses konfirmandgruppen cirka en gång per månad och klurar på sånt man vill ha svar på. Självklart åker vi också på läger så att vi hinner lära känna varann och får göra upplevelser som tar tag i både höjden och djupet. Vi reser till exempel till Polen och besöker Auschwitz.

Blir jag lycklig om jag blir smal?

Polenresa våren 2019

Så här ser läsåret ut för Konfa-06

- Vi startar 4 oktober. 
- Vi träffas en söndag i månaden under läsåret. Du kommer även att få göra en form av praktik i församlingen vid några tillfällen.
- På hösten åker vi på läger och under våren gör vi en längre resa
- Konfirmationsgudstjänst maj 2021.

Konfirmationen är kostnadsfri men räkna med att fickpengar under lägren tillkommer. Vi vill understryka att alla träffar är viktiga för att du ska känna dig redo att konfirmera dig mot slutet av läsåret. En god närvaro är nödvändig för att du ska få ut det bästa av tiden. 

Låter det intressant? Anmäl dig senast 20 september nedan!

Konfa-05 på hösthajk i Finnåker

ANMÄLAN

Ledarna i förra årets konfa (Konfa04)

Vad händer när jag dör?

Karin Eriksson

Karin Eriksson

Axbergs församling

Komminister

Jesper Nordström

Jesper Nordström

Axbergs församling

Församlingsassistent, IT-ansvarig

Varför behöver vi personuppgifter?

Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar all inkommande information enligt rutiner grundade på GDPR och Svenska kyrkans integritetspolicy. Deltagares personuppgifter behöver vi för att lättare kunna nå ut med information i vår verksamhet. Med hjälp av personnumret hittar vi er i kyrkobokföringen och er aktuella adress, om den skulle ändras, till exempel på grund av flytt. Vi behandlar dina personuppgifter under tiden som vi har ett behov av uppgifterna för att uppfylla ändamålet med behandlingen. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till pastorsexpeditionen på 019-20 93 00. 

Läs mer om dina rättigheter och hur vi behandlar dina personuppgifter på
https://www.svenskakyrkan.se/sa-behandlar-svenska-kyrkan-dina-personuppgifter

Vanliga frågor om konfirmationen