Ungdomar

Ungdomsgrupp

För ungdomar i hela församlingen från årskurs 8 och uppåt. Billdals kyrka måndagar 18.30 - 21.00.

Svenska Kyrkans Unga i Askim

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro. I Askims församling finns en lokalavdelning med egen styrelse och egen verksamhet.

Nattkampen 2022

Välkommen till Göteborgs distrikts nattkamp med temat ”kärleken är”. Efter fem år är det åter igen dags att genomföra nattkampen i Göteborgs distrikt. Vi kommer mötas i en tävlingsvandring i höstens mörker i Strömstad pastorat, vid Skee Kyrka. Lör 2 okt – sön 3 okt 2022, Strömstad

Unga ledare

Ett fantastiskt och viktigt arbete i församlingen!

Undomskör

Församlingen har en ungdomskör i Askims kyrka för ungdomar som fyllt 12 år. Välkommen att vara med!

Ung resurs

Ungdomar mellan 18 och 25 år som vill prova på hur det är att arbeta i Svenska kyrkan är välkomna att söka till ungresurs.nu. För att antas som praktikant i ungresurs.nu behöver du vara nyfiken på att lära känna Svenska kyrkan, dess tro och liv samt dess yrken. Ansök senast 15 april!