Musikverksamhet Askims kyrka

Här finns körer för alla åldrar!

UNGDOMSKÖREN
Tisdagar 18.00-20.00
Killar och tjejer från 12 år till cirka 25 år.
God sångröst och notkunskap är en fördel!
Ungdomskören satsar på flera framträdanden/konserter varje termin där förutom körmusik även solister och instrumentalmusik förekommer. Vi har en varierad repertoar i olika genrer, såväl sakralt som profant. Vi övar en gång i veckan och det är inte mycket som kan hålla de hängivna sångarna borta från denna övning!
Är du intresserad av att vara med?

MELODISKA ENSEMBLEN
Tisdagar 11.00-12.00
Kom och sjung med oss i "Melodiska ensemblen"! Vi sjunger all slags musik: psalmer, visor, schlagers... Och träffas och trivs i Askims kyrka. Det är bara att komma, ingen föranmälan behövs.
Välkomna önskar Peter Johanson och Lars Kristoffersson!

KYRKOKÖREN
Onsdagar 19.00-21.00
En blandad kör för vuxna med varierad repertoar. Medverkar i gudstjänst cirka en gång i månaden.

LADIES INTERNATIONAL CHOIR
Torsdagar 9.00-11.00
En kör med ungefär 40 deltagare från världens alla hörn. Medverkar i gudstjänst tillsammans med Kyrkokören cirka en gång i månaden.

Information & anmälan ungdoms- och vuxenkörer:

Peter  Johanson

Peter Johanson

Askims församling

TORSDAGSKÖR (SÅNGFÅGLARNA)
Torsdagar 15.30-16.30
Torsdagsfritids kombinerat med körsång för barn mellan 7 och 10 år. Öppettid för verksamheten är 13.30-16.30 och kostnaden är 200 kronor per termin.

Kören medverkar i gudstjänst för små och stora i Askims kyrka ett par gånger per termin.

Information & anmälan barnkör:

Eivor Ideskog

Askims församling