Prata med oss

Kontakt

Annedals församling Besöks- och postadress: Albin Holms Backe 10, 41346 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316130 E-post till Annedals församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Musik

Annedals församling har ett sprudlande musikliv! Här ges lunchkonserter och stora uppsättningar körverk, julkonserter och musikgudstjänster och mycket mer. I Guldhedskyrkan finns fem körer med olika profiler som sjunger i gudstjänster och ger regelbundna konserter.

Annedals församling arrangerar kontinuerligt konserter i Annedalskyrkan med de populära lunchkonserterna på tisdagar i fokus. Här ges också orgelkonserter, stora körverk, julkonserter, Operadags, gudstjänstfestival, Sångsugen i advent. Kyrkan är en etablerad konsertscen i Göteborg med egna körer och gäster, och under hela året hyr körer, föreningar och produktionsbolag kyrkan och erbjuder musikupplevelser av alla slag.

I Guldhedskyrkan finns sedan många år tillbaka en stark körtradition. Idag är det fem olika körer med skiftande karaktär som övar eller har sitt ursprung i Guldhedskyrkan. Du hör körerna i många av kyrkans gudstjänster.

Tommy Jonsson

Tommy Jonsson

Annedals församling

Organist

Direkt: 031-731 66 07

SMS: 070-211 41 60

Mer om Tommy Jonsson…

Organist i Annedalskyrkan

Eva Forngren Sundqvist

Eva Forngren Sundqvist

Annedals församling

Musikpedagog

Mer om Eva Forngren Sundqvist…

Församlingspedagog, körledare i Guldhedskyrkan

Kent Andersson

Kent Andersson

Annedals församling

Kantor

Direkt: 031-731 86 17

Mer om Kent Andersson…

Kantor i Guldhedskyrkan