Musik

Annedals församling har ett sprudlande musikliv! Här ges lunchkonserter och stora uppsättningar körverk, julkonserter och musikgudstjänster och mycket mer. I Guldhedskyrkan finns fem körer med olika profiler som sjunger i gudstjänster och ger regelbundna konserter.

Annedals församling arrangerar kontinuerligt konserter i Annedalskyrkan med de populära lunchkonserterna på tisdagar i fokus. Här ges också orgelkonserter, stora körverk, julkonserter och Sångsugen i advent. Kyrkan är en etablerad konsertscen i Göteborg med egna körer och gäster, och under hela året hyr körer, föreningar och produktionsbolag kyrkan och erbjuder musikupplevelser av alla slag.

I Guldhedskyrkan finns sedan många år tillbaka en stark körtradition. Idag är det fem olika körer med skiftande karaktär som övar eller har sitt ursprung i Guldhedskyrkan. Du hör körerna i många av kyrkans gudstjänster.

Tommy Jonsson

Mer om Tommy Jonsson

Organist i Annedalskyrkan

Eva Forngren

Körpedagog, Sångpedagog

Mer om Eva Forngren

Verksamhetsansvarig för verksamheten för personer med intellektuella funktionsnedsättningar.

Kent Andersson

Mer om Kent Andersson