Katt, slott, krona, guldpeng.
Foto: Jonna Axelsson

Påsklovsdagar i Hålehall - INGET ATT FÖRLORA

Påsklovsdagarna är 3-5 april 2023. Sista anmälningsdag 27 mars.

Hej!

Nu är det åter dags för de populära PÅSKLOVSDAGARNA. I år är vi vid Hålehallstugan på Hallandsåsen, ovanför Förslöv.

Efterlysning!

Var finns du som vill hänga med till Hålehallstugan och den häftiga naturen runt omkring? Här får du vara med om spännande upptäcktsfärd, roliga lekar, skattjakt och lära känna nya kompisar och mycket mer. Vi upplever också påskens drama från liv till död till liv.

Du blir en del av ett äventyr där vi mest är utomhus i skogen.

Dessutom grillar vi korv, leker, sjunger, pysslar och mycket mer.

Du ska vara 7 år i år eller äldre.

Du kan vara med en, två eller alla tre dagarna. Olika program för de olika dagarna.

Avfärd varje dag från:

Höja busshållsplats vid kyrkan klockan 9.00
S:t Mikael (vid ishallen) klockan 9.10
Åvalla församlingsgård - Arken klockan 9.20
Rebbelberga kyrka klockan 9.30

Hemkomst:

Ca klockan 16.20 - 17.00 (Vi kommer först till Rebbelberga kyrka och sist till Höja).

Kostnad:

50 kronor per dag, betalas kontant i bussen!

Ingår:

Program, buss, korv.

Medtag:

Matsäck för hela dagen (ej dryck i glasflaska). Stövlar och varma oömma kläder, gärna ombyte. Tänk på att vi är ute hela dagen och det är kallare och blötare i skogen än här hemma. Sittunderlag.

Anmälan:

Ring och anmäl till tel. 0431-43 75 00, 0431-43 75 65, 0431-43 75 61 eller via mail till: marie.kilander@svenskakyrkan.se.

Sista anmälan är måndag 27 mars

Vi har plats för 40 barn per dag. Anmäl dig i god tid! Vi vill veta vid anmälan:

• Namn och plats var du ska stiga på

• Ålder

• Vilken eller vilka dagar du vill vara med

• Telefonnummer under dagtid till förälder eller annan vuxen

• Allergi eller dylikt

Anmälan är bindande.

Arrangör är Svenska kyrkan Ängelholm. Ansvariga ledare är anställd personal. Till vår hjälp har vi också ett antal unga ledare.

VÄLKOMNA!

Krona, guldpengar, katt med stövlar, hatt.

En utsträckt hand i påskens tid

Ängelholms församling samarbetar med och stöder det Ekumeniska centret i Zaporizjzja, fyra mil från fronten i södra Ukraina. Vi tar löpande upp bidrag till deras arbete att hjälpa behövande familjer med mat, kläder och hygienartiklar men även barnfamiljer med sådant som pennor, kritor och papper och målarböcker att lätta upp en vardag med bombningar och strömavbrott.

Våra bidrag har redan kommit till användning och vi fortsätter stödja dem så länge det behövs. De uttrycker stor tacksamhet och en hälsning till vår församling genom Yuriy Yurchyk, prästen som leder arbetet.

Vill du bidra?

Använd swish 1230014209.
Stort tack för din gåva!

Sommarläger 2023 på Solvik/EFS-gården i Åsljunga

Tänk att få börja sommarlovet med ett härligt läger med mycket lek, sång, bad, mat, pyssel, äventyr och prat!

Välkommen med på Svenska kyrkans sommarläger för barn 7 till 13 år.

• Läger ETT 15–16 juni för dig som gått ut förskoleklass till och med trean.
  • Läger TVÅ 15–17 juni för dig som gått ut fyran till och med sexan.

Båda lägren börjar samtidigt och de större barnen stannar när det mindre åker hem. Mer information kommer men det går bra att anmäla sig redan nu. Sista anmälningsdag är 19 maj.

Begränsat antal platser.

Information och anmälan till Bodil Wiktorsson Bengtsson, församlingspedagog, 0431-437562, bodil.wiktorsson.bengtsson@svenskakyrkan.se.

Vårkalendern med ett foto på ett träd som blommar.

I vår kalender kan du läsa vad som händer i hela vår församling. Kalendern utkommer fyra gånger om året.