Other languages with Google Translate

Kontakt

Anderslövs församling Besöksadress: Polis Karlssons gata 2, 23170 Anderslöv Postadress: Box 94, 23108 Anderslöv Telefon:+46(410)20225 E-post till Anderslövs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konfirmand

Anmäla sig till konfirmandundervisningen för 2019-2020 kan alla som är födda år 2005 eller tidigare. Anmälning sker under våren 2019.

Höstgruppen (FULLBOKAD)kör en intensiv hösttermin med läsning varje onsdag 14.30-16.30 efter skolan i Anderslövs församlingshem.

Vi bjuder på fika när ni kommer. I denna gruppen har vi max 20 platser. Först till kvarn!

Vi startar med en upptakts gudstjänst söndagen den 1 september klockan 11.00 i Lilla Slågarps kyrka, denna gudstjänst är obligatorisk för er konfirmander samt minst en förälder. Efter gudstjänsten kommer vi att ha ett informationsmöte för er.

Hösttermins-gruppen börjar sedan den 4 september 2019 med konfirmation söndagen den  26 januari 2020.

Det kommer att bli ett läger med övernattning. Lägret är obligatoriskt.

För att bli konfirmerad måste Du närvara 80% av konfirmationstillfällena. Du behöver också gå i gudstjänst 10 ggr under terminen. Eftersom vi har en intensiv termin innebär detta att man behöver få in 10 tillfälle på dessa månader.

Sommargruppen för dig som har fullt upp i veckorna, eller bara vill passa på när du är ledig och solen skiner. Det blir tre intensiva och roliga veckor på sommarlovet, direkt efter att skolan har slutat.

Sommargruppen börjar på en upptaktsgudstjänst söndagen den 1 september 2019 klockan 11.00 i Lilla Slågarps kyrka, denna gudstjänst är obligatorisk för er konfirmander och minst en förälder. Efter gudstjänsten kommer vi att ha ett informationsmöte.

Vi träffas sedan på sommarlovets vardagar 10.00-14.00 från den 15 juni till den 3 juli i Anderslövs Församlingshem, med konfirmation söndagen den 5 juli 2020. Kommer att bli tre för-träffar under året som leder fram till er konfirmationsläsning.

Under dessa tre veckor kommer vi att ha ett läger som är obligatoriskt.  För att bli konfirmerad måste Du närvara 80% av konfirmationstillfällena. Du behöver också gå i gudstjänst 10 ggr inför din konfirmation, minst en på julen och minst en på påsken.

Fyll i formuläret nedan!

Kontaktpersoner: Maria Gruber Wikström tele 0410-21502.

Här kan Ni anmäla inför konfirmation 2019-2020.