Amnehärad-Lyrestads pastorat Besöksadress: Församlingshemmet, 54873 LYRESTAD Postadress: Lyrestadsvägen 4, 54873 LYRESTAD Telefon:+46(501)50002 E-post till Amnehärad-Lyrestads pastorat

Lyrestad Barn- och- Ungdom

Aktiviteter för barn, ungdomar och familjer i Lyrestad, Sjötorp & Hassle.

Vi samlas tisdagar kl. 09.30-12.30 i Lyrestads församlingshem i STOR & liten för barn från 0 år och uppåt tillsammans med någon vuxen. Jag som leder gruppen heter Maria.

Torsdagar kl. 14.30-16.30 är vi Kyrkans Hus, Hassle. Vår grupp heter "Torsdaxklubben" och vänder sig till dig som går på låg och mellanstadiet.

Jag som har hand om barn & ungdomsverksamheten heter Maria Westdahl och är det några frågor så är du välkommen att ringa mig på telefon 0501-27 87 80.

Välkommen till din grupp.

Maria Westdahl

Barn- och Undgomsverksamhet

Mer om Maria Westdahl

Maria jobbar framförallt som församlingsassisten för barn och ungdomsverksamheten i Lyrestads församling.