Lyrestad Barn- och- Ungdom

Aktiviteter för barn, ungdomar och familjer i Lyrestad, Sjötorp & Hassle.

Tisdaxklubben är en grupp som samlas på tisdagar kl. 14.30-16.30 i kyrkans Hus Hassle. Du som är mellan 8-12 år, välkomna att hänga på!

Onsdaxklubben är en grupp som samlas i Lyrestads församlingshem på onsdagar kl.14.30-16.30. Du som är mellan 8-12 år, välkomna att hänga på!

Torsdagar kl. 14.30-16.30 är vi Kyrkans Hus, Hassle. Vår grupp heter "Torsdaxklubben" och vänder sig till dig som är 6-8 år.

STOR & liten samlas fredagar kl. 09.30-12.00 i Lyrestads församlingshem  för barn från 0 år och uppåt tillsammans med någon vuxen.Vi fikar leker och pysslar.

Jag som har hand om barn & ungdomsverksamheten heter Maria Westdahl och är det några frågor så är du välkommen att ringa mig , Maria på telefon

0501-27 87 80.

Välkommen till din grupp.

Maria Westdahl

Barn- och Undgomsverksamhet

Mer om Maria Westdahl

Maria jobbar framförallt som församlingsassisten för barn och ungdomsverksamheten i Lyrestads församling.