Amnehärad-Lyrestads pastorat Besöksadress: Församlingshemmet, 54873 LYRESTAD Postadress: Lyrestadsvägen 4, 54873 LYRESTAD Telefon:+46(501)50002 E-post till Amnehärad-Lyrestads pastorat

Konfirmander, Lyrestads församling

Vill du prova något nytt och roligt? Häng med på konfirmation!

Konfirmand 2017-2018!

Konfirmandtiden är en tid för Dig! Som konfirmand får du vara med och upptäcka mer om livet, som kan vara fullt av frågor. Under konfirmandtiden får du bekanta dig med kyrkans tro och högtider. Vi funderar kring frågor om liv och död, rätt och fel och mycket mer. Vi firar gudstjänst och åker på läger. Vi blandar undervisning och diskussion med musik och skapande verksamhet.

Konfirmation betyder bekräftelse av dopet. Om du inte är döpt ges möjlighet till dop under konfirmationstiden.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor och funderingar eller vill anmäla dig till konfirmationsläsning 2017-2018:

Hör av dig!

Reine Medelius

Mer om Reine Medelius

Församlingspräst i Lyrestads församling men med hela pastoratet som arbetsplats.