Foto: Maria Svensk, IKON

20-35 år - Unga Vuxna

Detta är en grupp för oss mellan ca 20-35 år som på något sätt vill finnas med i en gemenskap i Svenska kyrkan i Åmål, där aktiviteter varvat med det goda samtalet står i fokus.

Temakvällar för Unga Vuxna

Vi träffas i Åmåls församlingshem om inget annat anges. Denna aktivitet är varierande veckokvällar och teman. Vi träffas ungefär var tredje vecka.
All information finns i en grupp på Facebook som kallas UV. Sök att gå med där eller
kontakta Annci för dmer info.

Tema för våren 2020

Söndag 16 februari kl 15:00
Tro Hopp & Kärlek under en söndagsmiddag

Vi träffas och lagar mat tillsammans och samtalar om livet genom tro, hopp och kärlek. Anmäl eventuella allergier

Måndag 2 mars kl 19:00
Vårligt

En pysselkväll då vi arrangerar vår-krukor och planterar fröer och lökar. Vi tillhandahåller en hel del material. Har du egna fröer, lökar eller krukor som du vill plantera och använda, ta gärna med dessa.

Tisdag 24 mars kl 19:00
Trerätters-våffla

Varför nöja sig med en vanlig våffla när man kan utforska olika sätt att förgylla en våffla? Vi kommer pröva detta under kvällen samt få kunskap om varför vi firar ”våffeldagen”.

Torsdag 23 april kl 18.30
Vi samlas vid Åmåls församlingshem och tar en långpromenad
Medtag eget fika. Anmälan till Annci senast torsdag lunch.

Fredag 15 maj kl 18:00
Avslutning med Restaurangbesök och framtidsplanering

Vi besöker en av Åmåls restauranger och har vår sista träff för terminen där. Mer information kommer till alla som anmäler sig.

Ansvariga: Annci (Ann-Cathrin) Carlsson och Sara Hansen

Välkommen att vara med eller med dina frågor!
För info och anmälan kontakta:

Ann-Cathrin (Annci) Carlsson