Påskhelgen i Älvsby församling

Välkommen att fira påskens gudstjänster med oss

STILLA VECKAN

Onsdag den 17 april kl 18.30 firas Passionsandakt i Älvsby kyrka.

Onsdag den 17 april kl 19.00 firas gemensam gudstjänst på EFS Vidsel, Anna-Karin Thorngren Bergman predikar.

Välkommen!

Skärtorsdag "Det nya förbundet"

Skärtorsdag 18 april kl 18.30 firas gudstjänst med nattvard i Älvsby kyrka. Mattias Olofsson predikar.

Skärtorsdagsmässa i Älvsby kyrka

Kyrkokören medverkar.

Skärtorsdagsmässa i Vidsels kyrka

Skärtorsdag 18 april kl. 18.30. firas gudstjänst med nattvard i Vidsels kyrka. Predikan Stig Strömbergsson. Kyrkokören medverkar.

Långfredag "Korset"

Långfredag 19 april kl. 11.00. Jacob Sernheim predikar. Kyrkokören medverkar.

Långfredagsgudstjänst i Älvsby kyrka

Långfredag 19 april kl. 11.00. Jacob Sernheim predikar. Kyrkokören medverkar.

Långfredag 19 april kl. 11.00. Stig Strömbergsson predikar.

Långfredagsgudstjänst i Vidsels kyrka

Långfredag 19 april kl. 11.00. Stig Strömbergsson predikar.

Påskafton "Genom död till liv"

Påsknattsmässa i Älvsby kyrka.

Påskafton, lördag 20 april kl. 23.30. firas påsknattsmässa i Älvsby kyrka. Jacob Sernheim predikar. Påsknatten är väntan på uppståndelsens under. Den natt som Jesus går från död till liv, då korsets allvar övergår i uppståndelsens glädje. Under natten firar vi Jesu uppståndelse och vår egen uppståndelse med honom i dopet. Vi firar minnesmåltiden Jesus bad oss att fira och får ta emot hans kropp och blod som förenar oss med honom och ger evigt liv.

Påskdagen "Kristus är uppstånden"

Påskdagen, lördag 21 april kl. 11.00. firas gudstjänst med nattvard i Älvsby kyrka. Predikan Anna-Karin Thorngren Bergman.

Påskdagsmässa i Älvsby kyrka

Påskdagen, lördag 21 april kl. 11.00. firas gudstjänst med nattvard i Vidsels kyrka. Predikan Mattias Olofsson. Kyrkokören medverkar. Kyrkkaffe.

Påskdagsmässa i Vidsels kyrka

Annandag påsk "Möte med den uppståndne"

Annandag påsk måndag 22 april kl. 11.00. firas gudstjänst i Älvsby kyrka. Predikan Mattias Olofsson.

Gudstjänst i Älvsby kyrka