Other languages with Google Translate

Alunda kyrkokör

Alunda kyrkokör

Övning i Alunda kyrka tisdagar 19.00-21.00

Blandad kör med ca 30 medlemmar som sjunger i kyrkan vid de stora kyrkliga högtiderna. Utöver det framför vi årligen på palmsöndagen någon av de klassiska mässorna tillsammans med orkester och solister. Ibland gör vi körresor och har bl.a varit i Litauen, Lettland, Tyskland och Ungern. Vi framför även profan musik i olika sammanhang;  på konserter, nationaldagen och sista april.

Läktarkören

Övning i Alunda kyrka tisdagar 21.00-21.30

Kören är en grupp sångare ur kyrkokören. Syftet med den är främst att vara stöd för församlingssången. Läktarkören brukar träffas efter att kyrkokören övat färdigt för kvällen. Vi sjunger vid gudstjänster, och trots namnet står vi numera oftast i koret. Koraler, andliga visor och liturgiska sånger står på programmet.

Ledare för körerna är kantor Jan Hällgren 0174-153 55 eller 070-710 34 46.
Skicka e-post till Jan Hällgren