Other languages with Google Translate

Kontakt

Åker-Länna församling Besöksadress: Bruksvägen 7, 64751 Åkers styckebruk Postadress: Bruksvägen 7, 64751 Åkers styckebruk Telefon: +46(159)34840 E-post till Åker-Länna församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kör och musik

Välkommen att delta i vårt musikaliska utbud. Här finns verksamheter för alla åldrar och smaker. Vill du sjunga finns körer för både stora och små. Vill du lyssna, finns lördagsmusik och konserter. För de allra minsta erbjuder vi barnrytmik.

Lördagsmusiken hösten 2018
september

Välkommen till en stund med musik och andakt i Åkers kyrka följande lördagar klockan 15.00.

22/9 ”Pianosolo, program om kvinnliga tonsättare” Solveig Wikman, konsertpianist, spelar och berättar.

29/9 ”Vakna! Det är livet!” Ett unikt nordiskt samarbete med folkmusikbandet Nordskaer som tillsammans med Hagabergskören och Tveta kyrkokör framför ett nytt körverk i folklig stil av Eirik Moland med text av kompositören själv och Edith Södergran.

Sjung med oss i kör!

Församlingens kantorer Viveka och Annelie har körer för vuxna och barn.

För information om när var och hur körerna träffas ring Viveka Rosenqvist Lidström tele 0159-348 49 eller Annelie Spånberger tele 0159-348 45

Musik är glädje!