Besöks- och postadress: Torget 17, 29631 ÅHUS Telefon:+46(44)246800 E-post till

Sociala kanaler

Måndagscafé 1 april

"Svensas töser" underhåller i Yngsjö kyrkstuga. Varmt välkomna!

Måndagscafé i Åhus församlings regi

Här bjuds det på en god fika, trevligt sällskap och glada skratt. Vid varje tillfälle blir det någon form av underhållning (se nedan)

Måndagar kl 14-16.

Udda veckor i församlingshemmet i Åhus och jämna veckor i Yngsjö kyrkstuga.

Har du inte färdtjänst men svårt att ta dig till caféet så ring ÅkTaxi för skjuts, tel 044-12 30 00.

Gratis inträde - kaffe och kaka kostar 20 kr.

Program våren 2019:

Yngsjö 1 april - ”Svensas töser” med andliga sånger.

Åhus 8 april - Våren är på väg och vi ägnar eftermiddagen åt modevisning.
Annas Biocare visar vårens mode med hjälp av lokala mannekänger.

Yngsjö 15 april - Vi har gått in i stilla veckan. Temat för dagen blir frälsarkransen med passande sånger, Leif Axelsson och Mia Snecker.
 Leif Axelsson o Mia Snecker

Åhus 22 april - Påsklov

Yngsjö 29 april - Börje och Lars med treklövern står för musiken på denna träff som blir den sista för terminen i Yngsjö

Åhus 6 maj - Vårens sista måndagscafé och vi gästas av kören Allsångarna från Nosaby församling. Ingela Sturesson/Carlsson och hennes kör sjunger ”När det våras……..”