Måndagscafé 19 november

Sång och musik med SPF-kören Havsvinden i Åhus församlingshem. Varmt välkomna!

Måndagscafé är öppet hus med kaffeservering och musik eller någon trevlig föreläsning.

Måndagar kl 14-16.

Udda veckor i församlingshemmet i Åhus och jämna veckor i Yngsjö kyrkstuga.

Har du inte färdtjänst men svårt att ta dig till caféet så ring ÅkTaxi för skjuts, tel 044-12 30 00.

Gratis inträde - kaffe och kaka kostar 20 kr.

Program hösten 2018:

Åhus 19 november - SPF Kören Havsvinden Åhus

Yngsjö 26 november - "Längtan och Hopp" med Per Casselbrant och Lennart Nalerius. Musik från Leonard Cohen, Bengt Johansson m.fl.

Åhus 3 december - "Älskade Julsånger” Ulrika Welin, Körglädje, solister, Lennart Nalerius, tvärflöjt

Yngsjö 10 december - Rune Lindqvist och Rune Svensson, ”Sköna toner och sånger i Advent”

Att det dukas fint på borden och serveras god fika ser A-G Johansson till. Bild: Ewa Efverman