Foto: Johannes Frandsen/IKON

Barnverksamhet i Unnaryds församlingshem

På måndagar är det full rulle i Unnaryds församlingshem

Måndagsklubben 

Onsdagsklubben blir Måndagskubben

Går du i F-klass - åk 3? Då är du välkommen till Unnaryds församlingshem, JÄMNA veckor för att gå på Måndagsklubben miniorerna . Mellan kl.13:40-14:00 har vi drop-in och sedan äter vi mellanmål. Under eftermiddagen blir det en aktivitet och så har vi en liten andakt. Måndagsklubben är slut kl.16:30

Går du i åk 4 - åk 6? Då är du välkommen till Unnaryds församlingshem, UDDA veckor för att gå på måndagsklubben Juniorerna. Mellan kl.13:40-14:00 har vi drop-in och sedan äter vi mellanmål. Under eftermiddagen blir det en aktivitet och så har vi en liten andakt. Måndagsklubben är slut kl.16:30

Vid frågor och funderingar går det bra att höra av sig till:

Johan Holm Wallentin tel 0345-19742 eller: johan.holm.wallentin@svenskakyrkan.se

 

 

 

Stor & liten

Stor & liten är till för dig och alla andra små barn som är hemma med sina föräldrar. Vi fikar, leker och sjunger en stump. Vi träffas i Unnaryds församlingshem varje måndag kl 9.30–11.30.

Ta gärna med dig mamma eller pappa, så kan de få träffa andra föräldralediga mammor och pappor också. Och har du något storasyskon får hon eller han förstås gärna följa med!

Undrar du något kan du be mamma eller pappa att kontakta oss! Gå gärna med i facebook-gruppen ”Stor och Liten - Unnaryd” där finns det aktuell information.

Barnkör

Barnkör i Unnaryds församlingshem

7-13 år onsdagar kl 16-16:30

4-6 år onsdagar jämna veckor 16:40-17

Ledare: Camilla Ruud Sääf