Långaryds församling

Långaryds församling är en liten, men ovanligt levande, församling. Oavsett var i livet du befinner dig vill vi att det ska finnas plats för dig i vår församling. Från barnen i Stor & liten-gruppen och Tisdagsklubben via syföreningar, bibelstudier och 3xT till andakterna på Höstro. Tycker du att det saknas något så säg till!

Och så gudstjänsten som är navet i vår verksamhet, ett rum som vi får återvända till för att hämta kraft genom hela livet. I Långaryds och Landeryds kyrkor firar vi många olika typer av gudstjänster – där finns både rofylld stillhet och jublande glädje. Samt smått kaotiska familjegudstjänster.

Utan ideellt engagemang stannar kyrkan och i Långaryd och Landeryd finns det gott om människor som är med och bygger sin församling. De gör det i församlingsrådet, som kyrkvärdar, som gudstjänstfirare. Och inte minst som körsångare. Vår kyrkokör upphör aldrig att förvåna och imponera. Och som om det inte räckte duggar det tätt med annan vacker musik i våra kyrkor. Där kan vi ana Gud.

Långaryds församling har också en vänförsamling i San Salvador. Vi kan stötta deras kamp för att sprida tro, hopp och kärlek mitt i fattigdomen och våldet. Bli smittade av deras starka tro på Gud och på framtiden. Bära varandra i bön.

Vi i Långaryds församling vill möta dig genom hela livet. Här i det lilla, men ovanligt levande.

I Långaryds församling finns bland annat den här verksamheten. (Klicka på namnet för att komma till gruppens sida.) Följ oss gärna på vår församlingsblogg!

Juniorer

Församlingskåren

Kyrkans Unga 

Landeryd–Långaryds kyrkokör

Promenadgrupp

Soppans vänner

Stor & liten

Syföreningar 

Tisdagsklubben

3xT - Tjejer som träffas och trivs

Vänförsamlingen i San Salvador

Vi som arbetar i Långaryds församling:

Mia Schulz Wigelsbo

Mia Schulz Wigelsbo

Hyltebruks pastorat

Komminister i Långaryds församling, Tillförordnad kyrkoherde

Regina Burton

Regina Burton

Hyltebruks pastorat

Kyrkomusiker i Långaryds församling