Långaryds församling

Långaryds församling är en liten, men ovanligt levande, församling. Oavsett var i livet du befinner dig vill vi att det ska finnas plats för dig i vår församling. Från barnen i Stor & liten-gruppen och Tisdagsklubben via syföreningar, bibelstudier och 3xT till andakterna på Höstro. Tycker du att det saknas något så säg till!

Och så gudstjänsten som är navet i vår verksamhet, ett rum som vi får återvända till för att hämta kraft genom hela livet. I Långaryds och Landeryds kyrkor firar vi många olika typer av gudstjänster – där finns både rofylld stillhet och jublande glädje. Samt smått kaotiska familjegudstjänster.

Utan ideellt engagemang stannar kyrkan och i Långaryd och Landeryd finns det gott om människor som är med och bygger sin församling. De gör det i församlingsrådet, som kyrkvärdar, som gudstjänstfirare. Och inte minst som körsångare. Vår kyrkokör upphör aldrig att förvåna och imponera. Och som om det inte räckte duggar det tätt med annan vacker musik i våra kyrkor. Där kan vi ana Gud.

Långaryds församling har också en vänförsamling i San Salvador. Vi kan stötta deras kamp för att sprida tro, hopp och kärlek mitt i fattigdomen och våldet. Bli smittade av deras starka tro på Gud och på framtiden. Bära varandra i bön.

Vi i Långaryds församling vill möta dig genom hela livet. Här i det lilla, men ovanligt levande.

I Långaryds församling finns bland annat den här verksamheten. (Klicka på namnet för att komma till gruppens sida.) Följ oss gärna på vår församlingsblogg!

Juniorer

Församlingskåren

Kyrkans Unga

Landeryd–Långaryds kyrkokör