Lediga jobb

Kyrkvaktmästare 80%

Onsala församling söker nu en kyrkvaktmästare för både yttre och inre tjänstgöring. I tjänsten ingår att du arbetar med vår vackra utemiljö på Onsala kyrkogård samt vid gudstjänster av olika slag.  Du har också många samtal med församlingsbor i olika livssituationer.

Tjänsten är deltid med säsongsbetoning, tjänstgöring två helger i månaden och vissa lätthelger.

Kvalifikationer: Förutom erfarenhet av parkarbete, vill vi gärna att du har erfarenhet som kyrkvaktmästare i Svenska kyrkan eller liknande arbete. Till dina personliga egenskaper hör social kompetens och att du är en flexibel person som har lätt för att samarbeta. Tjänsten förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan och delar våra värderingar.

Lön enligt överenskommelse. Tillträde snarast.
Tjänsten är tillsvidareanställning, provanställning tillämpas.
Mer information lämnas av kyrkogårdschef Robin Lister tel 0767-747324.

Ansökan, innehållande CV och personligt brev, skickas senast 15 januari 2015 till:
Onsala församling, Prästgårdsvägen 16, 439 31 Onsala
onsala.forsamling@svenskakyrkan.se

Frivilliga medarbetare

Just nu söker vi:

Instrumentalister och sångare
Vill du medverka på gudstjänster tillsammans med andra spelsugna? Det ger större sångglädje och gemenskap när många hjälps åt att utforma gudstjänsterna musikaliskt. Därför arbetar vi i Onsala församling med att låta många sångare och instrumentalister stötta församlingssången. Du behöver inte vara en klippa på ditt instrument för att kunna delta. Kontakta Robert Stenborg, robert.stenborg@svenskakyrkan.se

Frivilligarbetare till kyrkkaffe
Varje söndag, året om, bjuds det på kyrkkaffe i caféet efter högmässan. Man kommer ca 1 timme innan högmässan och är som regel klar ca 1 timme efter. Alltså på sommartider juni – augusti kl 9.00–12.30, resten av året kl 10.00–13.30. Innan högmässan hämtar vi bröd från Majgården, brygger kaffe, gör i ordning bröd och ost och skär gurka till smörgåsarna. Efter högmässan ser vi till att det finns muggar och assietter och vi diskar när alla börjar gå hem.

Som regel är det inte mer än två gånger om året. Någon hjälper till första gången och förklarar hur det går till.

Vill du vara med? Ring gärna Jeanette Nilsson 0300-623 73 eller 0739-95 99 94.