Lediga jobb

Just nu har vi inga lediga jobb. Men vi har massor av uppgifter som behöver göras och tar gärna emot frivilliga medhjälpare i vår verksamhet. Vill du hjälpa till, tag kontakt med expeditionen eller någon av personalen.

Frivilliga medarbetare

Just nu söker vi:

Instrumentalister och sångare
Vill du medverka på gudstjänster tillsammans med andra spelsugna? Det ger större sångglädje och gemenskap när många hjälps åt att utforma gudstjänsterna musikaliskt. Därför arbetar vi i Onsala församling med att låta många sångare och instrumentalister stötta församlingssången. Du behöver inte vara en klippa på ditt instrument för att kunna delta. Kontakta Robert Stenborg, robert.stenborg@svenskakyrkan.se

Frivilligarbetare till kyrkkaffe
Varje söndag, året om, bjuds det på kyrkkaffe i caféet efter högmässan. Man kommer ca 1 timme innan högmässan och är som regel klar ca 1 timme efter. Alltså på sommartider juni – augusti kl 9.00–12.30, resten av året kl 10.00–13.30. Innan högmässan hämtar vi bröd från Majgården, brygger kaffe, gör i ordning bröd och ost och skär gurka till smörgåsarna. Efter högmässan ser vi till att det finns muggar och assietter och vi diskar när alla börjar gå hem.

Som regel är det inte mer än två gånger om året. Någon hjälper till första gången och förklarar hur det går till.

Vill du vara med? Ring gärna Jeanette Nilsson 0300-623 73 eller 0739-95 99 94.