Noas Ark - Onsala församlings djurgård

Noas ark är en djurgård som ägs och drivs av Onsala församling. Noas ark är också en mötesplats för människor i alla åldrar som delar ett intresse och nyfikenhet för djur, natur och vår Skapare.

På Noas Ark får barnen umgås med får, getter, höns, grisar, kaniner och hästar. Alla får hjälpa till att sköta djuren och lära sig att ta hand om dem på ett ansvarsfullt sätt. En ridtur eller färd med häst och vagn försöker vi också ordna för våra små besökare.

På torsdagar är alla välkomna till Noas Ark. Då har vi också en liten samling där vi sjunger och pratar om Skaparen. Vi är ute i alla väder. Vi serverar kaffe och saft med hembakat bröd, men du kan också ta med dig egen matsäck.

En vardag i veckan och några söndagar om året är gården öppen för alla. Resten av tiden är avsatt för fritidsverksamhet, arbetsträning, skolsamarbeten och kyrkans barntimmar.

Sommaröppet på Noas Ark

Skapad: 2009-05-25 00:00:00

Njut av sommaren på församlingens djurgård Noas Ark. Välkommen till öppna förskolan alla torsdagar kl 9–15, förutom veckorna 28–31 då vi har sommarstängt. Du kan också besöka Noas Ark måndag till fredag kl 9–15 under perioden 7 juli–18 juli. Välkomna att titta på djuren, leka på lekplatsen och besöka trädgården. (Under denna period är inte fiket öppet och vi ordnar inga organiserade aktiviteter.)