Välkommen till Svenska Kyrkan i Bro

Välkommen att fira gudstjänst

Ons 22/10 kl. 18.30 Veckomässa i Bro kapell. Anette Becker Lundell, präst och AnnSofie Brittmark, musiker

Tor 23/10 kl. 13.30 Veckomässa i Solrosen  Kerstin Ståhlbrand, präst

Sön 26/10 kl. 11.00 Familjemässa, Bro kyrka AnnCharlotte Träisk, Oskar Arngården, präster och Göran Ericsson, musiker

Barn & familj Bro

Kyrkis för barn i åk 2-3 (miniorer), åk 4-5 (juniorer), åk 6-7 (TOK) se separat flik på hemsidan eller ring 0858480880 för mer information.

Barn & familj HåboTibble

Tisdagskul och Torsdagskul i Lindströmska huset, vid skolan kan barnen vara med i kyrkans verksamhet tillsammans med Elisabeth Hållbus och Gun Karlsson. De pågår mellan 14.30 och 16.30.

Torsdagar kl. 9.30 - 12 Öppen förskola i kyrkstugan. Temat för terminen är Närhet & Kärlek. Carol Sehman och Sofia Ruuskanen är ledare.

Vardagsliv

Mån 20/10 kl. 14.30 - 20.30 Hantverksgruppen i Gula Huset, Prästv 6. Just nu: virka & sticka lär dig grunderna. Gott fika. Gemenskap. Alla hjälper till med att ta fram och plocka bort. Öppen för alla. Välkommen!

Tis 21/10 kl. 9.30 - 11.30 KALLE & DAGNY välkomnar både män och kvinnor. Denna tisdag ägnas åt vinterns fåglar. Fika och gemenskap. Gula Huset, Prästv 6. Anette Becker Lundell, präst

Onsdag 22/10 kl. 19.00 SAMTAL om TRO  Fagerlindska huset, Prästv 6 tillsammans med Anette Becker Lundell, präst

Tor 23/10 kl. 10.30 Samtalsgrupp, Dagcentralen. Vi träffas i gamla fikarummet bakom PROs kontor. Vi samtalar om stort och smått. Ibland tar vi hjälp av de bibliska berättelserna för att se hur de kan hjälpa oss vidare i våra frågor. Gruppen är öppen och alla är välkomna de gånger de kan vara med. Kerstin Ståhlbrand, präst

Tor 23/10 kl. 14.30 16.30 SPRÅKKAFÉ, träna svenska tillsammans med kyrkans språkvolontärer i Råbyskolans klassrum, Anette Becker Lundell, präst

Fredag 24/10 kl. 9.30 -12 Öppen förskola Gula Huset, Prästv 6. Närhet & Kärlek är temat för terminen. Carol Sehman och Sofia Ruuskanen är ledare.

Församlings-
expeditionen

måndag - tisdag 10 - 12
onsdag 13 - 14.30
torsdag - fredag 10 - 12

Adress: Prästvägen 6
197 30 BRO

Epost:

bro.forsamling.sth@svenskakyrkan.se

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig. Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.

Jag heter:

Jag vill vara anonym:

Min bön:
Vad är 1 + 2 ?

Skriv en bön som läses upp/bärs in under gudstjänsten i Bro kyrka klockan 11.

Bön som skrivs innan torsdag läses upp/bärs in under kommande söndag. Bön som skrivs efter torsdag läses upp under nästa söndag.

Skriv i bönen om du vill att den ska läsas upp högt i församlingen eller i tystav präst.

Jourhavande präst på nätet

Behöver du någon att prata med?
Att få dela sina tankar med någon kan göra skillnad. Jourhavande präst lyssnar,
och det som sägs stannar mellan er.
Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.

svenskakyrkan.se/jourhavandeprast

Bra länkar:

(Bra sida/information om kyrkor i Sverige)

(bilder och adress till våra kyrkor)