Välkommen till Svenska Kyrkan i Bro

Välkommen att fira gudstjänst

Skärtorsdagsmässa 2/4 kl. 10.00 i Håbo-Tibble, kyrkkaffe i kyrkstugan, Anette Becker Lundell, präst och Ann-Sofi Brittmark, musiker

Skärtorsdagsmässa 2/4 kl. 13.30 i Solrosen med sånggruppen Sångglädje, Kerstin Ståhlbrand, präst och Anna Graveley, musiker

Skärtorsdagsmässa 2/4 kl. 18.00 i Bro kyrka, Sång på skoj sjunger, präst Kerstin Ståhlbrand och musiker Anna Graveley.

Långfredagsgudstjänst 3/4 kl. 11.00 i Bro kyrka, Maria Uusijärvi, sång och cello, Sofia Ullman, flöjt. Oskar Arngården, präst och Anna Graveley, musiker.

Påsknattsmässa i Bro kyrka 4/4 kl. 23.00 Oskar Arngården, präst och Ann-Sofie Brittmark, musiker. Fackeltåg från Bro station 22.30.

Påskdagsmässa för alla åldrar 5/4 kl. 11.00 i Bro kyrka, Bro barnkör sjunger, Anette Becker Lundell och Kerstin Ståhlbrand, präster och Anna Graveley, musiker

Påskdagsmässa 5/4 kl. 14.00 i Håtuna kyrka Henric Hugo, solist. Anette Becker Lundell och Kerstin Ståhlbrand, präster, Lars Garming, musiker. Gemenskap med kyrkmingel med goda ostar, kex och bubblor efter mässan.

Barn & familj Bro

Juniorer i Gula huset tisdagar 15.00 - 16.30 för barn i åldrarna 10-11 år

Miniorer i Gula huset onsdagar kl. 14.30 - 16.30. Föranmälan till Sussanne Persson, sussanne.persson@svenskakyrkan.se

ToK Torsdagar kl. 15.00 - 17.00, för dig som går i åk. 6 och 7, kontaktperson: ida.vik@svenskakyrkan.se

Öppen förskola, Gula huset, fredagar 9.30 - 12.

Barn & familj Håbo- Tibble

Tisdagskul i Kyrkstugan, kl. 14.30-16.30. Linda Vesström och Anne-Mette Andersson ansvarar för gruppen.

Torsdagskul i Lindströmska huset, vid skolan kan barnen vara med i kyrkans verksamhet tillsammans med Elisabeth Hållbus och Gun Karlsson. De pågår mellan 14.30 och 16.30.

Torsdagar kl. 9.30 - 12 Öppen förskola i kyrkstugan.

Vardagsliv

Ingen öppen förskola v. 14 och 15.

Onsdag 1/4 kl. 19.00-20.30 Öppet möte om gemenskap i Håbo-Tibble, kyrkstugan

Långfredag 3/4 kl. 15.00 Musik i Låssa kyrka. Maria Uusijärvi, sång och cello, Sofia Ullman, flöjt, Ann-Charlotte Träisk, präst och Anna Graveley, musiker.

Påskafton 4/4 kl. 19.30 - 22.15 Påskfirande för dig under 25 år, i Gula huset

Påskafton 4/4 kl. 22.30 Fackeltåg från Bro station till påsknattsmässan i Bro kyrka

Annandag påsk i Låssa kyrka 6/4 kl. 10.00 Reflektion, tankar och musik. Kristina Bennet Westre, solist, Johan Westre, piano. Ann-Charlotte Träisk, präst.

Tisdag 7/4 kl. 9.30 Frukostföredrag i Gula huset, - Hildegard av Bingen, författare, poet, kompositör och teolog Britt-Mari Söderberg Tegenborg /(fd. Karlsson) berättar om medeltidens mest spännande mystiker. Anette Becker Lundell

Församlingsfakta:

Bro församling

Län: Stockholm

Kommun: Upplands-bro

Stift: Uppsala stift

E-post: bro.forsamling@svenskakyrkan.se

Adress: Prästvägen 6
197 30 BRO

Församlingsexpeditionens öppettider:

måndag - tisdag: 10.00 - 12.00
onsdag: 13.00 - 14.30
torsdag - fredag: 10.00 - 12.00

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig. Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.

Jag heter:

Jag vill vara anonym:

Min bön:
Vad är 1 + 2 ?

Skriv en bön som läses upp/bärs in under gudstjänsten i Bro kyrka klockan 11.

Bön som skrivs innan torsdag läses upp/bärs in under kommande söndag. Bön som skrivs efter torsdag läses upp under nästa söndag.

Skriv i bönen om du vill att den ska läsas upp högt i församlingen eller i tystav präst.

Jourhavande präst på nätet

Behöver du någon att prata med?
Att få dela sina tankar med någon kan göra skillnad. Jourhavande präst lyssnar,
och det som sägs stannar mellan er.
Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.

svenskakyrkan.se/jourhavandeprast

Bra länkar:

(Bra sida/information om kyrkor i Sverige)

(bilder och adress till våra kyrkor)