Visby domkyrkoförsamling Besöks- och postadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling

Våffelcafé blir Sommarcafé

I sommar fortsätter Visborgskyrkan hålla öppet på onsdagarna. Populära Våffelcaféet byter namn till Sommarcafé, och det är fortfarande våfflor och boule som gäller.

Sommarcaféet håller öppet mellan 14 och 16 varje onsdag från och med den 13 juni. Lekrummet en trappa ner är naturligtvis öppet för alla barn. Det kommer i sommar även att finnas små glasspinnar att köpa för en liten peng.

Visborgskyrkan hittar ni på adressen Stenkumlaväg 14.

Välkomna!

sommarlov och sommaröppet

Nu närmar sig sommaren, och med den nya som pausade verksamheter. Nytt för i år ar att Visborgskyrkans våffelcafé fortsätter även över sommaren. Andra verksamheter som Klapp och Klang, Tisdagsträffar, Lunch med toner och Öppet hus tar paus till efter sommaren. Domkyrkan Sankta Maria utökar sina öppettider från och med Almedalsveckan till klockan 21, med guidade rundturer, Middagsbön och kafé för att nämna en del av vad som händer.