Nyhetsbrev direkt till dig

Vad är på gång i församlingen just nu? Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du inte vill missa det senaste.

Visby domkyrkoförsamling tar sig sakta in mot framtiden. Under 2017 kommer vi arbeta medvetet med att finna nya förmer för vår medlemskommunikation. En väg är att prova ett nyhetsbrev genom e-post, om vad som är på gång i församlingen. Du kan anmäla din e-postadress genom att härifrån skicka ett meddelande till vår kommunikatör.

Du kan när som helst avbryta din prenumeration. Det sker automatiskt direkt från nyhetsbervet, och den enda information som sparas under din prenumeration är din mejladress. Inget annat.