Foto: ikon

Vi söker vikarierande församlingshemsvärdinna/värd på 75 %

Veberöds församling ligger i den östra delen av Lunds kommun. Vi är ett engagerat arbetslag som består av 17 personer, i församlingen finns 3 kyrkor, varav Veberöds kyrka är alldeles nyrenoverad.

Vi har ett församlingshem med stor verksamhet. Du kommer att möta många människor varje vecka genom soppluncher, barn- och ungdomsverksamhet och eftersitser efter gudstjänster mm.

Som församlingshemsvärdinna/värd ansvarar du för lokalvård och att de gemensamma ytorna på församlingshemmet är trivsamma och välkomnande samt för inköp av livsmedel. Matlagning och bakning i samband med mindre sammankomster förekommer. Det kommer att finnas möjlighet att aktivt delta i någon barn- eller ungdomsgrupp.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, social kompetens, samarbetsförmåga och praktisk läggning. Vi ser gärna att du har serveringsvana och matlagningskunskaper.

För tjänsten krävs körkort och tillgång till bil. Tillträde enligt överenskommelse. Viss helg- och kvällstjänstgöring ingår i tjänsten.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av
kyrkokamrer Ingela Svensson 046 – 23 45 44.

Ansökan med meritförteckning och löneanspråk skickar du till: Veberöds församling, Box 43, 247 25 Veberöd, epost: veberod.forsamling@svenskakyrkan.se.

Din ansökan vill vi ha senast 21 november.

Fackliga representanter:
Kommunal, Monica Johansson 046 – 359 67 32