Instagramkonfirmation

Funderar du på vem DU är? Vilka VI är? Vem GUD är? Och hur ALLA hör ihop? Känner du att någon eller några av frågorna intresserar dig, då kanske den här konfirmationen är något för dig!

Inskrivning söndag 21/10 kl 11.00 Tuna kyrka.  Vi träffas 6 tillfällen undervårterminen + konfirmationsdagen samt 4 lägerdygn. Utöver detta ska du gå på 6 gudstjänster innan konfirmationsdagen. En julgudstjänst, en påskgudstjänst, en familjegudstjänst, en musikgudstjänst, en mässa och en valfri.

Gemensamma tillfällen under våren:
• 6/1 Då spelar vi tillsammans med unga ledarna ett julspel i Tuna kyrka under gudstjänsten. Vi träffas i församlingshemmet kl 9.00 för övning och fika. 11.00 börjar gudstjänsten och efter den blir de fika. Vi håller på till 14.00 den dagen med lekar och lära-känna-övningar. OBS tid och plats!

• 3/2 Gudstjänst + temadag i Tuna kyrka + församlingshem 11.00-15.00

• 17/2 Gudstjänst + temadag Kärlek tillsammans med Sommarkonfirmanderna. Tuna kyrka och församlingshem 11.00-16.00.

• 24/3 Gudstjänst + temadag 11-15 i Attmars kyrka och församlingsgård

• 7/4 Gudstjänst + temadag 11-15 i Attmars kyrka och församlingsgård

• 4/5 Genrep konfirmation Attmar (tid kommer)

5/5 Konfirmation i Attmars kyrka 11.00

Vi kommer mellan varje träff ha en instagramuppgift, kopplat till temat vi ska jobba med.
Kom och var med på vårt nya koncept, dela glädje och gemenskap!
Oavsett om du är döpt eller odöpt så är du som går i åk 8 välkommen att anmäla dig till konfirmation hos oss!

”Inga frågor eller funderingar om tro eller livet är dumma eller konstiga,
du kan fråga om vad du vill.”

Anmälan görs lättast i formuläret under "Konfirmation".

Vid frågor kontakta mig: Erika Göransson, församlingspedagog Tuna-Attmars församling

Erika.goransson@svenskakyrkan.se  070-2067728