Instagramkonfirmation

Funderar du på vem DU är? Vilka VI är? Vem GUD är? Och hur ALLA hör ihop? Känner du att någon eller några av frågorna intresserar dig, då kanske den här konfirmationen är något för dig!

Vi träffas vissa söndagar under höst- och vårtermin, vi åker på ett läger i höst och ett i vinter.Förutom de gudstjänster vi deltar i tillsammans under söndagarna ska du gå på 6 gudstjänster innan konfirmationsdagen. En julgudstjänst, en påskgudstjänst, en familjegudstjänst, en musikgudstjänst, en mässa samt en valfri.

Vi kommer mellan varje träff att ha en instagramuppgift kopplat till det tema vi ska jobba med.

Oavsett om du är döpt eller odöpt så är du som går i åk 8 välkommen att anmäla dig till konfirmation hos oss!

Anmälan görs lättast i formuläret under "Konfirmation".

Inskrivning sker söndag 15/9 kl 14.00 i Lillkyrkan, därefter går vi tillsammans till Röhmans torg för familjegudstjänst.

Vid frågor kontakta mig: Erika Göransson, församlingspedagog Tuna-Attmars församling

Erika.goransson@svenskakyrkan.se  070-2067728