Två vänner som deltar i aktivitet som glädjer och engagerar dem.

Träffa andra ungdomar

Våra ungdomar är vår framtid. Vi vill att kyrkan ska vara en plats där det finns kompisar att hänga med och vuxna som bryr sig.

En ung kille ler mot kameran och gör peace-tecken med händerna. Hans kompisar står bredvid.

Unga: 3G

Gud, Glädje och Gemenskap. För dig som är mitt i konfirmationsåret. Våra onsdagskvällar är fyllda av spännande och roliga aktiviteter. Varje kväll startar med café. Onsdagar kl 18.30-21 i Älvsåkers församlingshem. Ingen föranmälan, bara att komma! Startar v36.

En ung glad tjej håller upp ett färggrant stenhjärta.

Unga: 4G

Gud, Glädje, Gemenskap och Gå vidare. För dig som är konfirmerad. Samma upplägg som 3G fast vi går också lite djupare in på vad den kristna tron handlar om. Onsdagar kl 19-21 i Älvsåkers församlingshem. Ingen anmälan. Startar v36.

Konfirmand 22/23

Gemenskap, lekar, skratt, tårar och så klart, läger. Prat om allt mellan himmel och jord – om kristen tro, döden, kärlek och allt där emellan.

Ungdomsgrupp i Tölö

För dig som går i 8:an och uppåt! Här kan vi hänga tillsammans, fika, prata, hitta på aktiviteter och ha en go kväll. Varje onsdag kl 17-20 i Tölö församlingshem. Pågår t o m 1 juni, därefter sommaruppehåll. Startar v36. Läs mer.