God vardagsgemenskap

Vi möts över en kopp kaffe eller lunch. Du hittar våra caféer och lunchträffar i Tölö, Varla och Älvsåker.

Fairtrade lunch på fredagar!

Välkommen till vårt café med ekologiskt, fairtrade och hemlagat i mysig och avslappnande miljö! Öppet fredagar kl 12-14 i Tölö församlingshem. STÄNGT över sommaren - öppnar igen 2 sept.

Kaffe i vitt lergods

Tisdagsträffen i Varlakyrkan

Kom på en middagsbön följt av enklare lunch och en pratstund. Tisdagar kl 12-13.30 i Varlakyrkan. Igång hela sommaren!

Brytbröd i närbild

Cafégemenskap i Älvsåker

Cafégemenskapen i Älvsåker har sommaruppehåll efter 16 juni. Startar igen 8 sept.

Två kvinnor med kaffekoppar framför ett långbord med människor som samtalar.

Språkcafé

En mötesplats för människor i olika åldrar med olika bakgrunder att lära av varandra. Måndagar kl 18-19.30 i Älvsåkers församlingshem. Sommaruppehåll. Startar 5 sept.

Ukrainska flagga med veck

Träffpunkt Ukraina

En mötesplats för ukrainska flyktingar och deras svenska värdfamiljer. Måndagar 16-19 i Varlakyrkan. Sommaruppehåll, startar 22 aug. Місце зустрічі українських біженців та їхніх шведських сімей. Проведіть час, поспілкуйтеся з співвітчизниками, попрактикуйтесь у шведській мові та випийте кави. Для дітей є ігри та заняття. Понеділок 16-19 у Варлакиркані. Літні канікули починаються 22 серпня.