God vardagsgemenskap

Vi möts på dagtid över en kopp kaffe eller lunch. Ibland lyssnar vi till en inbjuden gäst. Du hittar våra caféer och lunchträffar i Tölö, Varla och Älvsåker.

Inställda träffar

På grund av coronaviruset ställer vi tills vidare in Tisdagsträffarna i Varlakyrkan, Caféerna/Soppluncherna i Älvsåker och Fairtrade café i sin nuvarande form. Kyrkan och församlingshemmet kommer att vara öppna och vi kommer att ha personal på plats. De som vill komma är välkomna, men vi erbjuder inget program.

Tisdagsträffen i Varlakyrkan

Vi börjar med en lunchbön kl 12 och därefter fortsätter gemenskapen kring en måltid bestående av sallad/bröd samt kaffe/kaka (30:-/person). Kyrkan är öppen från kl 11.30 om du vill ha tid för egen bön, besöka våra olika ”bönestationer” eller bara sitta ned en stund i stillhet. En gång/månad är det program och soppa (30:-/person).

Café eller sopplunch i Älvsåkers församlingshem

Torsdagar kl 12-14 i Älvsåkers församlingshem: God gemenskap och vissa torsdagar program. Lunch eller matiga smörgåsar, kaffe och kaka. Vi inleder med middagsbön kl 12.

Fairtrade cafe i Tölö församlingshem

Välkommen till vårt café med ekologiskt, fairtrade och hemlagat i mysig och avslappnande miljö! Öppet fredagar kl 11.30-14 (lunch serveras 11.30-13) i Tölö församlingshem.