God vardagsgemenskap

Vi möts på dagtid över en kopp kaffe eller lunch. Ibland lyssnar vi till en inbjuden gäst. Du hittar våra caféer och lunchträffar i Tölö, Varla och Älvsåker.

Tisdagsträffen i Varlakyrkan

Vi börjar med en lunchbön kl 12 och därefter fortsätter gemenskapen kring en lättare lunch följt av kaffe och kaka (30:-/person). Max 25 personer.

torsdagsöppet i varlakyrkan

Kom in för en enkel fika och en pratstund. Torsdagar kl 13-14.30. Max 25 personer.

Café eller sopplunch i Älvsåkers församlingshem

God gemenskap och vissa torsdagar program. Lunch eller matiga smörgåsar, kaffe och kaka. Torsdagar kl 12-14 i Älvsåkers församlingshem. Max 30 personer.

Fairtrade cafe i Tölö församlingshem

Välkommen till vårt café med ekologiskt, fairtrade och hemlagat i mysig och avslappnande miljö! Öppet fredagar kl 11.30-14 (lunch för 50:- serveras 11.30-13) i Tölö församlingshem. Max 12 personer.