Barn och familj

I Tierp-Söderfors församling vill vi att barn och ungdomar ska känna sig sedda och välkomna i församlingen. Därför har vi grupper med olika aktiviteter från det att man är bebis, minior, Shooting star, konfirmand till Ung i kyrkan i övre tonåren.

GRUPPVERKSAMHET.
Öppna förskolan
I Månkarbokyrkan (torsdagar 9:30-11) och i Söderfors församlingshem (torsdagar 9:30-11:30) har vi Öppna Förskolan med lek, sång och fika. Dessa är riktade till de yngsta med sina föräldrar. Ingen anmälan krävs.

Miniorer
Träffar efter skolan för skolbarn från åk 1 tom. 4. Vi har grupper i Kyrkbyn, Söderfors, Mehedeby och Månkarbo. Anmälan krävs.

Shooting Stars
Vår satsning för unga i åk 5 och 6 i församlingen. Vi ses en gång/mån med program som att pyssla om sig själv, bowling, tema: äventyr, festkväll mm. Anmälan krävs

Shining Stars
Shining Stars är gruppen för ungdomarna i åk 7. Vi ses en gång/mån med program som  bowling, övernattning och äventyr mm.  Anmälan krävs.

Är du nyinflyttad under terminens gång och vill vara med så hör av dig, kanske finns det platser kvar!

Tierp-Söderfors församling har ett gott samarbete med grundskolorna i församlingen och ordnar tema- och åldersindelade träffar  för alla årskurser från 4-5 åringar på förskolan till årskurs 6.

Har du frågor eller vill ha mera information, kontakta oss på barnverksamheten i Tierpsgården på 0293-50262. Eller maila: Anki.holmberg@svenskakyrkan.se

Om konfirmation kan du läsa mera här: