Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Barn och familj

I Tierp-Söderfors församling vill vi att barn och ungdomar ska känna sig sedda och välkomna i församlingen. Därför har vi grupper med olika aktiviteter från det att man är bebis, minior, Shooting star, konfirmand till Ung i kyrkan i övre tonåren.

GRUPPVERKSAMHET.
Solstrålarna
Öppen verksamhet för barn och föräldrar med lek, sång och fika.
Plats: Tierpsgården Kyrkbyn torsdagar kl. 9-11:30

Miniorer
Träffar efter skolan för skolbarn från åk 1 tom. 4. Vi har grupper i Kyrkbyn, Söderfors, Mehedeby och Månkarbo. Anmälan krävs.

Shooting Stars
Vår satsning för unga i åk 5 och 6 i församlingen. Vi ses ca en gång/mån med program som att pyssla om sig själv, bowling, tema: äventyr, festkväll, övernattning mm. Anmälan krävs

Shining Stars
Shining Stars är gruppen för ungdomarna i åk 7. Vi ses en gång/termin med program som tex. bowling och fotbollsgolf  mm.  Anmälan krävs. 


Är du nyinflyttad under terminens gång och vill vara med så hör av dig, kanske finns det platser kvar!

Tierp-Söderfors församling har ett gott samarbete med grundskolorna i församlingen och ordnar tema- och åldersindelade träffar  för alla årskurser från 4-5 åringar på förskolan till årskurs 6. 

Har du frågor eller vill ha mera information, kontakta oss på barnverksamheten i Tierpsgården på 0293-50262. Eller maila: Anki.holmberg@svenskakyrkan.se

Om konfirmation kan du läsa mera här:
https://www.svenskakyrkan.se/tierp-soderfors/konfirmation