Bild på två män som håller i en stor julkula och rubriktexten "Acthjälpen - en skojig uppesittarkväll"."

Acthjälpen - en skojig uppesittarkväll!

Onsdag 13 december kl.19-21 på Svenska kyrkan Tidaholms Youtubekanal. Häng med!

Uppesittarkvällen du inte vill missa, med gäster, jullåtar, rimstuga och massa skoj!

Programledare är prästerna Peter Håkansson och Richard Mellgren. De kommer att hålla dig sällskap under kvällen med massor av roliga, intressanta och spännande programpunkter!

Prästerna Richard och Peter är taggade för uppesittarkvällen. Visst är du med? Foto: Layout: Tone Westerlund - Till Svenska kyrkan Tidaholms Youtubekanal

Under kvällen presenteras vinnare i Svenska kyrkan Tidaholms listlotteri. Missa inte detta! Dessutom bjuds det på rimstuga, jullåtar, skämt, insamlingsaktiviteter till Act Svenska kyrkans julinsamling och mer.

För att komma till livesändningen klickar du bara på knappen ”Till livesändningen”. Då förflyttas du direkt till Svenska kyrkan Tidaholms Youtubekanal och årets livesändning. Hoppas att vi ses!

Splitscreen lucia och barnbrud.

Bryt en tradition

Tvångsäktenskap, könsstympning och andra övergrepp krossar drömmar och slår sönder liv - varje dag. Det är hög tid att bryta skadliga traditioner.

En blond liten flicka i snickarbyxor och stickad tröja sitter i en kyrkbänk. Andra besökare syns suddigt i bakgrunden.

Advent och jul

Välkommen till Svenska kyrkan Tidaholm i advent och jul!