Om du behöver hjälp

Vi kan finnas som stöd för dig

Samtal

Behöver du någon att prata med? Vi som arbetar här i södra Thailand är en Präst och en Diakon/Socionom. Kontakta oss för att boka tid.

Sjukhus

Att hamna på sjukhus i södra Thailand är för många en fruktansvärd upplevelse. Även om vården mycket ofta upplevs som väldigt bra, kan det vara svårt att känna sej avslappnad i en miljö där ingen pratar något europeiskt språk. Vill du ha besök av oss försöker vi komma. Ofta har vi med oss något att läsa eller kanske ett korsord. Ibland vankas det till och med kanelbullar!

Ibland är det skönt att även som anhörig få prata lite. Är du anhörig, kontakta oss om du vill att vi kommer och avlastar lite.

Fängelse

Kyrkan besöker regelbundet de svenskar som sitter fängslade i Thailand. Känner du någon som inte fått besök av oss? Kontakta oss på Svenska kyrkan på Phuket. Vi kommer.

Inga pengar?

Vi har inga pengar att låna ut, men ibland kan det vara skönt att tala med någon medan man funderar på vem som kan tänkas bistå. Vi hjälper gärna till med det vi kan. Kontakta oss på Svenska kyrkan på Phuket.

Kontaktuppgifter Svenska kyrkan i södra Thailand

Präst: Anders Stenbäck

Mejl: Anders Stenbäck

Mobil: +66(0)87 467 6782