Bröllop

I människors vänskap och kärlek till varandra anar vi också Guds kärlek. Välkommen till vigsel!

Drop-in-vigsel

Det behöver inte vara dyrt eller omständligt att gifta sig.

Lördag 10 juni kl. 15-18 i Hammarö kyrka bjuder Hammarö församling in till Drop-in-vigsel. Det enda ni behöver är en giltig hindersprövning från Skatteverket, som ni tar med och lämnar till oss.

På plats i kyrkan finns präst och kantor. I församlingshemmet Hammars gård bjuder vi på alkoholfritt bubbel och tårta.

För mer info ring: Tomas 054-51 24 20 eller Regina 054-51 24 22.

Välkomna!

Det gäller all vänskap liksom relationen mellan två människor. I ett äktenskap kan vi se en glimt av Gud i en annan person och förmedla något av Guds närvaro till den andra. Vigseln och välsignelsen är ett sätt att ge uttryck åt detta. Det är en offentlig markering att två människor vill leva tillsammans.

/Men nu består tro, hopp och kärlek, dessa tre och störst av dem är kärleken. 1 Kor 13:13/

Kontakt vigsel

För att boka tid för vigsel kontaktar du församlingsexpeditionen tfn 054-51 24 00.

Läs mer om vad det innebär att gifta sig i Svenska kyrkan.