Stilla dag

En dag för kropp och själ.

Stilla dagar erbjuds regelbundet. Sunnersbergs församling samverkar ofta i detta med närliggande pastorat/församlingar.
Under en Stilla dag får du unna dig en dag för kropp och själ, en dag för vila och återhämtning. Dagen tillbringas i tystnad, förutom vid de gemensamma bönesamlingarna.

Den senaste Stilla dagen 13 oktober såg ut så här:
Under dagen finns möjlighet till akvarellmålning, taktil massage, meditation vid olika bönestationer, promenader och enskilda samtal.
Vi håller till i Otterstad församlingshem. Temat är ”Talande tystnad” och vi börjar 09.00 med frukost och introduktion. Dagen avslutas 17.00. Ledare är Richard Burén, Lisbeth Williamsson och Anita Klasson.
Anmälan och information till Richard Burén, 0708-20 38 81 senast 9 oktober. Kostnad för dagen är 100 kronor och då ingår frukost, lunch och fika.

Richard Burén

Sunnersbergs församling