Kyrkogårdsarbetare som arbetar med grävmaskin.

Vi söker kyrkogårdsarbetare till Sundsvalls församling

Säsongstjänst maj – oktober 2021, Semestervikariat juni – augusti 2021. Läs mer om tjänsten här och ansök.

Sundsvalls församling arbetar med att göra skillnad för människor. Vi finns där i livets alla skeden, både i glädje och sorg.

Inför våren och sommaren söker vi nu efter säsongsarbetare och semestervikarier till våra kyrkogårdar Gustav Adolfs kyrkogård, Skönsmons kyrkogård och Sundsvalls skogskyrkogård.

Arbetsuppgifterna varierar mellan mindre mark- och anläggningsarbete, vård av gravplatser samt skötsel av grönytor. Detta kan exempelvis vara grästrimning, plantering, skötsel av växter, klippning av häckar och ogräsbekämpning.

För att söka behöver du vara 18-år eller äldre, ha B-körkort och tillgång till egen bil samt ha god fysik och vara uthållig. Detta eftersom arbetet stundtals kan vara tungt och då områdena är stora. Har du trädgårdsutbildning alternativt tidigare erfarenhet av kyrkogård- och parkarbete, eller annan likvärdig kvalifikation ser vi det som meriterande. Har du dessutom förarutbildning för hjullastare och/eller grävmaskin är det ett stort plus.

Vi söker dig som trivs att vara utomhus oavsett väder. Du är social, förväntas delta i arbetsgruppens utveckling och strävar efter positiva relationer på arbetsplatsen. Du är flexibel och samarbetsvillig, ansvarstagande och kan arbeta både i grupp och enskilt.

Båda tjänstetyperna innefattar 40 timmar arbetsvecka och det är viktigt att du kan arbeta hela perioden för den tjänst du söker. Semester enligt semesterschema läggs ut för säsongspersonalen.

Säsongsanställningarna löper mellan den 3 maj och 22 oktober 2021.

Semestervikariaten löper i 8 veckor mellan den 28 juni och 20 augusti.

Låter detta intressant? Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 28 februari 2020.

Facklig företrädare: Leif Eriksson, Kommunal, 060-19 12 96, Leif.i.Eriksson@kommunal.se

Mejla in din ansökan hit: sundsvall.rekrytering@svenskakyrkan.se Märk ansökan med ”Säsongsanställning” eller ”Sommarvikariat”.

Ansökan måste innehålla ditt CV med referenser och ett personligt brev.

Kontakt för frågor om tjänsten

Pär Eriksson

Kyrkogård- och begravningsverksamhet

Mer om Pär Eriksson

Arbetsledare, kyrkogården.

Medievalen för denna rekrytering är redan gjorda. Vi undanbeder oss säljsamtal för annan marknadsföring.