Lucia med ljuskrona

Vem vill du se som Medelpads Lucia 2021?

Nu är det dags att nominera! Känner du någon som vill kandidera till årets Lucia? Eller kanske vill du själv vara med? Flickor från hela Medelpad kan nomineras/söka till årets Lucia. Vi söker nio kandidater. En blir Lucia och åtta tärnor. Valet av Lucia sker genom lottdragning för störst rättvisa. För att kandidera skall personen vara fyllda 16 år och vara duktig på att sjunga. Läs mer och skicka din nominering.

Sundsvalls Tidning, Lions Club Sundsvall och Sundsvalls församling arrangerar detta populära evenemang och inbjuder flickor från hela Medelpad att söka till årets Lucia och bidra till hjälpverksamhet. För att kandidera skall personen vara fyllda 16 år och vara duktig på att sjunga.

SÅ NOMINERAR DU:

Senast 27 september mejlar du in en kort personbeskrivning, personuppgifter, adress och telefon på din kandidat/dej själv genom nedanstående formulär. Eller direkt till nedanstående kontaktperson.

Skicka in ditt bidrag här

Kontaktperson för Medelpads Lucia 2021

Rigmor Berglund