Ungdomsverksamhet

Kvällsmässa/Kvällsgudstjänster med efterföljande ungdomscafé
För ungdomar i konfirmationsålder från ca 14 år och uppåt.
I Birgittakyrkan/Birgittagården vissa söndagar i månaden.

Vad är konfirmation? Hur kan jag vara en bra kompis?
Duger jag som jag är? Behöver jag leva upp till andras förväntningar på mig?

Konfirmationstiden ger en unik möjlighet att i lugn och ro, tillsammans med andra, fundera över viktiga frågor om livet. Du får också möjlighet att lära dig mer om Svenska Kyrkan och kristen tro. Det är också en tid med god och trygg gemenskap, där man får vara sig själv.

Konfirmation handlar om Gud, livet, vanliga och ovanliga funderingar.
Har du frågor, tveka inte att mejla eller ringa.

Kontaktpersoner:
Präst, Christin Bostedt 072-539 79 54
christin.bostedt@svenskakyrkan.se

Pedagog, Robert Nordlund 073-072 72 19
robert.nordlund@svenskakyrkan.se

För att alla ska kunna konfirmera sig erbjuder Sköns församling två olika konfirmations alternativ. Oavsett vilken variant du väljer så kan vi lova dig en rolig och intressant tid.

Lägerkonfirmation
Under läsåret 2019-20 åker vi iväg på läger under två intensiva och roliga helger, där det ena är ett lite längre läger. Vi åker till Mid Adventure i Torpshammar helgen 4-6 oktober och till våren åker vi till Edsåsgården i Jämtlandsfjällen.

Vi har även regelbundna träffar mellan lägren. I år planerar vi att ha en grupp som träffas på tisdagar 16.00-18.30 på udda veckor och en grupp som träffas på torsdagar 16.00-18.30 på jämna veckor. Konfirmationsgudstjänsten äger rum lördag 16 maj 2020 för båda grupperna.

Oavsett hur du väljer att konfirmera dig så har vi en gemensam upptakt. Där får ni mer information och möjlighet att anmäla er. Även föräldrar är välkomna. Vi möts tisdag 3 september i Birgittakyrkan.

Anmäl dig till den grupp du vill vara med i på församlingens hemsida www.svenskakyrkan.se/skon eller ta med anmälningstalongen till upptaktsträffen 3 september.