Personal från Sköns församling samt hunden Sixten med ballonger och flaggor i Pridefärger. Alla ler och är glada.
Foto: Rebecka Lindberg

Just nu söker vi en kommunister med familjeinriktning och kyrkoherde.

En kvinna och två små barn står tillsammans med en kvinnlig präst vid en dopfunt.

Komminister sökes till Bosvedjans kyrka

Sköns församling söker en komminister till vår stadsdelskyrka i Bosvedjan med fokus på barn och familj. Vi söker någon som vill dela tro, bön och liv i en välfungerande och välbesökt del av vår församling.

Kyrkoherde sökes

Sköns församling i Sundsvalls stad söker ny kyrkoherde då vår nuvarande herde Andreas går vidare till en tjänst som enhetschef på Härnösands stift. Vi letar efter en tydlig och god ledare med varmt hjärta som vill dela tro och liv tillsammans med alla medlemmar, anställda, ideella och förtroendevalda.

Vy över stad från Sundsvalls norra stadsberg. Byggnader, berg och hav.

Sundsvall - stenstaden mellan bergen

Sundsvall är Sveriges 21:a största stad, mitt i Sverige. Här finns både en aktiv stadskärna, Norrlands största shoppingcentrum och närhet till naturen i både skog, hav.