Barn och familjeverksamhet

Ni hittar kontaktpersoner och telefonnummer längst ned på sidan.

Babyrytmik
Vi träffas en gång i veckan och sjunger, dansar och rör oss till musik.
Vi lär oss nya ramsor och sånger men påminns också om vår egen barndoms sångtradition. Efter sångsamlingen som brukar ta 30-40 minuter
finns det tid för fika och lek.

Sköns kyrka
Tisdagar 10.00 0-12 månader

Bosvedjans kyrka
Tisdagar 12.30  0-6 månader
Torsdagar 10.00 7-15 månader

Kontaktperson: Sofia Nilsson 073-800 36 06

sofia.a.nilsson@svenskakyrkan.se

Stor och Liten
Stor och liten är verksamheten för dig förälder, mor- /farförälder, dagmamma eller
liknande som har barn i åldern 0-6 år. Vi har drop-in i våra lokaler i
Skönsberg och Bosvedjan. På Stor och Liten erbjuder vi en möjlighet till lek, skapande och en stunds rolig samvaro. Vi sjunger en stund tillsammans och sen fikar vi.

Birgittagården, vid Birgittakyrkan
Måndagar 10.00-14.00

Bosvedjans kyrka
Fredagar 10.00-14.00

Club 12- för de som går i årskurs 1 och 2.
Vad gör vi på Club 12? Vi äter mellanmål tillsammans, har en kort samling, dagens aktiviteter kan vara olika saker, allt från att pyssla, leka, spela spel, baka, gå till skogen,  spela teater eller vara med på någon gudstjänst för stora och små här i Bosvedjans kyrka. Vi hoppas också att ni kommer med egna idéer! Visst vill du vara med? Det hoppas vi förstås. Vi har ett begränsat antal platser.
Onsdagar 13.30-16.00 Bosvedjans kyrka.

Club 34-Gruppen är för dig som går i årskurs 3 och 4.
Vad gör vi på Club 34? Vi äter mellanmål tillsammans, har en kort samling, dagens aktiviteter kan vara olika saker, allt från att pyssla, leka, spela spel, baka, gå till skogen, åka pulka, spela teater eller vara med på någon gudstjänst för stora och små här i Bosvedjans kyrka.Vi hoppas också att ni kommer med egna idéer!
Vi har begränsat med platser.
Torsdagar13.30-16.00 Bosvedjans kyrka.

Läxhjälp
Tisdagar 14.00-15.00 Bosvedjans kyrka.

Kontaktperson: Karina Knabäck 072-212 10 93        karina.knaback@svenskakyrkan.se

Vi arbetar med barnverksamheten i Sköns församling:
Karina Knabäck, Robert Nordlund,  Carolina Sirenius, och Sofia Nilsson