Barn och familjeverksamhet

Ni hittar kontaktpersoner och telefonnummer längst ned på sidan.

Babyrytmik
Vi träffas en gång i veckan och sjunger, dansar och rör oss till musik.
Vi lär oss nya ramsor och sånger men påminns också om vår egen barndoms sångtradition. Efter sångsamlingen som brukar ta 30-40 minuter
finns det tid för fika och lek.

Sköns kyrka
Tisdagar 10.00 0-6 månader

Bosvedjans kyrka
Tisdagar 12.30  0-6 månader
Torsdagar 10.00 7-15 månader

Kontaktperson: Sofia Nilsson 073-800 36 06

sofia.a.nilsson@svenskakyrkan.se

Stor och Liten
Stor och liten är verksamheten för dig förälder, mor- /farförälder, dagmamma eller
liknande som har barn i åldern 0-6 år. Vi har drop-in i våra lokaler i
Skönsberg och Bosvedjan. På Stor och Liten erbjuder vi en möjlighet till lek, skapande och en stunds rolig samvaro. Vi sjunger en stund tillsammans och sen fikar vi.

Birgittagården, vid Birgittakyrkan
Måndagar 10.00-14.00

Bosvedjans kyrka
Fredagar 10.00-14.00

Club 12- för dig som går i årskurs 1 och 2.
Vad gör vi på Club 12? Vi äter mellanmål tillsammans, har en kort samling, dagens aktiviteter kan vara olika saker, allt från att pyssla, leka, spela spel, baka, gå till skogen, spela teater eller vara med på någon gudstjänst här i Bosvedjans kyrka. Vi hoppas också att ni kommer med egna idéer! Visst vill du vara med? Det hoppas vi förstås. Vi har ett begränsat antal platser. Onsdagar kl. 14,00-16,00 Bosvedjans kyrka. (Tiden kan ändras beroende på hur barnen slutar skolan). Club 12 startar den 9/9 anmälan senast den 4/9.

Club 34- för dig som går i årskurs 3 och 4.
Vad gör vi på Club 34? Vi äter mellanmål tillsammans, har en kort samling, dagens aktiviteter kan vara olika saker, allt från att pyssla, leka, spela spel, baka, gå till skogen, åka pulka, spela teater eller vara med på någon gudstjänst här i Bosvedjans kyrka. Vi hoppas också att ni kommer med egna idéer! Vi har begränsat med platser. Torsdagar kl. 14,00-17,00 Bosvedjans kyrka. (Tiden kan ändras beroende på hur barnen slutar skolan). Club 23 startar den 10/9 anmälan senast den 4/9.

Club 56- Pilgrimsbarn, för dig som går i årskurs 5
En friluftsgrupp för dig som gillar att vara ute i naturen och i vildmarken. Det här är en grupp som är ute mycket och vi lär oss laga mat över öppen eld, hur man packar sin ryggsäck, eller hur klär vi oss för att klara en vandring, vi vandrar på S:t Olovsleden och på andra leder eller vägar. Vi lär oss 1:a hjälpen om någon får skavsår eller stukar foten. Får höra historien om S:t Olov och om andra pilgrimer. Täljer en egen stav och mycket annat. Vi kommer att avsluta i maj med ett läger på annan ort. Mer information senare. Vi kommer att både äta mellan mål och middag tillsammans och ingen kostnad.

Varannan tisdag med start den 8 september 14.00-18.00 (tiden kan ändras beroende på hur barnen slutar skolan). Club 56 – pilgrimsbarn startar den 8/9 anmälan senast den 1/9.

Kontaktperson: Karina Knabäck 072-212 10 93        karina.knaback@svenskakyrkan.se

Vi arbetar med barnverksamheten i Sköns församling:
Karina Knabäck, Robert Nordlund, Carolina Sirenius, och Sofia Nilsson