Foto: Susanne Engman

Anmälan

Tacoskvällar, retreat, söndagskul i kyrkan, familjekvällar kyrkogårdsvandringar... Här anmäler ni er till våra verksamheter som kräver föranmälan.

Konfirmation

Veckoträffar och två läger, tågluffkonfa eller i en lugnare grupp med mer stöd. Vi startar tre grupper för konfirmander under hösten. Läs mer och anmäl dig!

Pilgrimsvandra i Åre

Välkommen på församlingsresa med Pilgrimsvandring i Åre. Vi reser till Hållandsgården där vi övernattar två nätter och gör dagsturer. Första vandringen är 23 km längs S:t Olofsleden till Åre. Söndagens vandring är 7 km längs Forsaleden innan vi beger oss hem. Resa, logi i dubbelrum, mat och matsäck ingår i priset, så som andakter och trevligt sällskap! När: 26–28 augusti. Frågor: Ring Ulrika Marklund 070–563 20 64. Kostnad: 500 kr resa, kost och logi i dubbelrum ingår. Sista anmälan 15 augusti.

Babysång

Välkommen med ditt lilla barn till en stunds sång, rim, ramsor, rörelse och rytmik. Efter sångsamlingen finns det tid för fika och lek.

Körlek i Skön

Körlek för barn 4-6 år i Sköns församlingsgård onsdagar kl. 17.30-18.15.